Jump to content
Порталът към съзнателен живот
никол_887

отново се обръщам към вас,за съвет? ...

Recommended Posts

Понеже е дълга история....,ще обясня по важното....

С приятелят ми се разбирахме много добре,докато не дойде времрто в което забременях,и сякаш яма се отвори между нас ,започнаха убиди от негова страна,най гадното бе че това е първото детенце ина двамата а той започна да ме сравнява с жени ,женени,леки,продажни и общо взето всякакви.

...минаваха дни...седмици...опитвах се да говоря с него но нищо не помагаше държанието му ставаше още по лошо до момента в който се наложи да вляза в болница за задържане на плода. На първото свиждане като дойде забелязах една усмивчица,едни искри в очите ,той бързаше за някъде.../всичко взе да ми се изяснява/....на исписването от болницата той се учуди едва ли не /защо ме исписват толкова бързо/ искаше му се да остана още....в очакване да дойде да ме вземе от болницата,той позвани и ми каза да се прибера с такси,много ме заболя,като видях че с оправдания искаше да ми каже "ся не ми е до теб,оправяй се "разбрах че няма да продължат нещата,прибрахсе при нашите,а той уж се почуствал убиден ,но видимо щастлив,от различни познти разбирах че излиза,криейки се от мен и околните с жени,че кара чужди коли....бях шокирана първоначално,но като се замисля,държанието му бе присъщно на човек който е свикнал с разнообразния сексуален живот.

Той просто си живее в свой собствен свят мен ме ревнува постоянно ми звани и убижда,дори не се сеща да види бременната си жена най гадно ми е че един ден детето като се роди все някога ще попита баща му къде е или още по лошото защо не живеем заедно....

Та... След тази история ви моля за съвет какво да направя така че хем да не ме тъпче постоянно,хем да се разбираме горе долу поне за прет детето....

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Здравей Никол, много неприятна е ситуацията, която описваш.

До колкото разбирам от написаното, ти си приела ситуация, в която ще отглеждаш детето си сама, тъй като явно бащата не желае тази бременност.

В такива ситуации е излишно да се възлагат някакви очаквания към биологичния баща. Ако го правиш , само ще си трупаш разочарования, поне за момента, след раждането на детето понякога отношението се променя. Чисто финансово е редно да се разберете, ако не взаимно то по законов ред, с което той да е част от отглеждането и до там. Всички останали взаимоотношения ще са следствие на неговото желание да присъства или да отсъства от живота на детето.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Здравей,Никол! Искренно те разбирам и ти съчувствам,защото аз и майка ми сме били на твое място- когато съм се родила моят баща започна да пие и накратко живя на гърба на майка ми и постоянно се караха той и скочи на кракът и не само докато ние лежахме в болница чакайки да ми отворят главата и да умра той си поръчвал курви,но както и да е жива и здрава съм оцелях! Мисълта ми е скъпа Никол- роди детето си приеми това,че по- добре е да не познава този образ на баща,а ти моля те събери сили продължи напред и един ден когато си готова ще начетиш човека,който ще те обича и цени,а до тогава отдай се на детето си вашите ще ти помагат и един съвет осъди бащата на детето си поне някакви пари да получаваш и не поддържай никаква връзка с него!

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега

×