Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Незнам с какво заслужих така да ме зареже.....


Mladenov

Recommended Posts

Никол здравей

Незнам как да ти помогна и много съжелявам че ти се налага да го преживяваш всичкото това и то бременна.

Аз в момента живея в подобна ситуация. 8 години живях с жена от която имам и две деца и едно детенце което почина. Никога не съм имал друга връзка в живота си. Тя ми е изневерявала три пъти. Поне за толкова знач но аз толкова много я обичах че и прощавах пък и исках да запазя семейството си.

Сина ми ще стане на 8 другия месец а дъшеричката ми е на годинка и половина. Лежах до преди три седмици в болницата от заболяване на сърцето. Имах ПЕРИКАРДИТИС . Когато ме исписаха аз и звъннах и я помолих да ми донесе сак за да си събера нещата но тя ми заяви че сака и тежи и неможе да бута и количка и да носи празен сак и така и не ми донесе. Даже ме попита защо ще ме изписват? По-добре да си остана там защото там по-добре ще се грижат за мен. 9 дни лежах в болницата а тя дойде само три пъти и то набързо. В деня в който се прибрах имах 39 градуса температура и едвам ставах да си взема вода за да си пия лекраствата. Тя направи излезе с децата уж на разходка и не се прибра цяла вечер. На другия ден дойде преоблече се излезна и от тогава вече не съм я нито нея виждал нито децата. Нито тя се обади да попита жив ли съм умрел ли съм. Всичките и вещи и на нея и на децата са още в къщи. Просто исчезна ей така стана и излезна и повече не се върна. След 8 години заедно......нямам си никаква представа къде е с кого е и какво прави. Чух някой работо но с нея не съм имал контакт. Разбрах че си има друг мъж за което не се съмнявам.

Нямам си и представа какво да правя и много ме боли начина по-който тя ме Зареза и то в такъв труден момент за мен и без нищо да каже или поне да беше исчакала да се възтановя. Все пак не е шега работа да имаш такова заболяване на сърцето. Никога няма да и го проста но чувствам че все още я обичам. Аз винаги много съм я обичал и имаме деца и съм направо съкрушен. Нямам си и представа кога ще си видя децата и кой е при децата и какво прави тя за да има пари и дрехи. Тя никога не е работила в живота си. Излезе без пари. Парите са в банковата сметка и банковата карта беше в мен.

Направо съм. В пълен шок! Немога да намера обяснение на дейвствиата и. Как може един да постъпи така с човек който е 8 години с теб и имаш две деца от него?

Линк към коментар
Share on other sites

Статията започва със "Здравей Никол" защото първо исках да коментирам една статия и автора се казва Никол но после реших че е по-добре да го публикуван като тема и забравих да изтрия

"Здравей Никол"

Линк към коментар
Share on other sites

Не само случилото се с Никол е необяснимо .Всеки от нас може да цитира лични случки ,напълно необясними .Но и всеки вече е опитал напътствието --стани и продължи---. Защото , ако не станеш и се огледаш .Ще виждаш само мъката .И ако не продължиш , ще си останеш там ,при нея , голямата илюзия .Голяма , защото затулва всичко друго .И , илюзия , защото огледаме ли се ще видим продължаващия да кипи , живот . А продължим ли , след някое време , ще сме изпълнени с нови страсти и желания .Живота е такъв , какъвто е .Правим това което можем . И често , то е най доброто от възможностите ни .Остава ни , да бъдем будни и не стъпваме там , където не ни харесва .

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...