Jump to content
Порталът към съзнателен живот

ОКР ли имам?


Теди78

Recommended Posts

Зравейте момиче съм на 14.Проблема ми е следния-преди няколко месеца си втълпих че съм обратна.Нямам обаче никакви основания не се възбуждам от момичета всичките ми фантазии са с момчета и винаги още от доста ранна възраст съм си проявявала интерес към момчета и никога не съм харесвала момиче като повече от приятелка.Не знам какво стана обаче и това ми влезе в главата и се започна...рева крещя викам удрям се сама всяка сутрин се събуждам тъжна защото може да съм такава.Аз съм си емоционален човек по принцип и това ме съсипва.Просто искам да свърши по хиляда пъти на ден се "проверявам" дали не съм обратна.И всичко това е на периоди в един момент знам че съм нормална и знам че всичко ще мине и след няколко часа отново рева в някой ъгъл.Просто ми омръзна вече да се съмнявам във всяко нещо.А ако се окаже че неистина съм такава ще се самоубия сериозно...Писах в едни сайт и там ми казаха че имам ОКР  от сексуален характер и честно ви казвам когато го разбрах и когато прочетох коментарите че има и други хора във същото състояние си отдъхнах и летях от щастие повтаряйки си *нормала съм нормална съм*.Но не знам как да се справя как да изгоня проклетите мисли от главата си просто не знам...Ако има хора които са се справили моля споделете ми как.Много ще см ви благодарна.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Здравей,Теди според мен нямаш окр окр се изразява в правенето на един и същи ритуал,изразява се в даден страх,но истината е ,че всички хора се страхуват от нещо.Това не значи,че имаш Окр просто имаш силен страх, с който трябва да се пребориш- можеш да споделиш страха си с родителите си те ще ти помогнат винаги! И не се тревожи напълно нормална си си просто все още не си проходила в любовта,след време ще откриеш момче,което те прави щастлива и ще си казваш да имала съм страх,но го преодолях! Когато изпаднеш в паника повтаряй си: няма да е все така ще бъда по- добре ! И опитай да контролираш страха си може да не стане от първия път,но не спирай да опитваш! Горе главата ще се справиш!

Линк към коментар
Share on other sites

Ама вие не знаете ли че до 21 г. сте си деца .Може и да раждате но сте си деца .Ако живеехте на село щяхте да знаете  че  телетата ги отделят и пазят да не забременеят до определена възраст . Защото  стане ли остават хилави , болнави , Ни мляко дават нито  за месо едреят .

Значи докато станеш на 21 има още много да се променяш . Не се шашкай .:)

Редактирано от АлександърТ.А.
Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...