Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Временни правила за функциониране на форум Таро


Донка

Recommended Posts

Приятели на Портала и на форум Таро,

 

След наложилото се архивиране на стария форум, администрацията на сайта взе решение да отвори новия форум при следните промени:

 1. Форумът ще бъде служебно наблюдаван и модериран от глобалните модератори на Портала.

 

2. Всички стари и нови участници свободно могат да започват нови теми, без да се чувстват длъжни да продължават стари разговори от архивирания форум. 

 

3. Новите теми могат да дублират заглавия от архивирания форум. Участниците имат право да цитират мнения от него в новите теми, но е желателно те да не се коментират,  тъй като това би причинило неудобство на потребителите и би затруднило общуването между участниците в дискусиите.

 

4. Всяко мнение, което засяга личността и поведението/гледната точка на участник от стария или новия форум, ще бъде модерирано без предупреждения и обяснения. 

 

5. Всяко мнение, което по някакъв начин поставя под съмнение съществуването и функционирането на форум Таро, ще бъде модерирано без предупреждения и обяснения. настоящата тема е единствената тема, в която се приемат културно написани и доброжелателни мнения и предложения за функционирането на форума. Останалите можете да изпращате в лични съобщения до мен. 

 

6. Поради липсата на модератор-специалист засега форумът ще функционира само с теми и дискусии за начинаещи. Административните модератори НЕ  носят никаква отговорност и няма да модерират смисъла на мненията, а само

- отношението им към Таро

- спазването на добрия тон и правилата на форумите на портала. 

 

Благодаря ви за разбирането и участието!

Благодаря на всички участници и модератори на архивирания форум за изключителните усилия, времето и компетентността, които са вложили в създаването и обогатяването му.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 1 month later...

Благодаря  и аз, скоро моят форум ще има друг адрес и ново битие. 

Всичко се променя, благодаря на хората до мен и най-вече на Мая. 

Редактирано от Лиула
Линк към коментар
Share on other sites

Приятели на Таро и потребители на този форум, обръщам се към вас с молба да не коментирате здравословни състояния и проблеми на участници и на странични хора. Надявам се разбирате колко е отговорно това и до какви опасни последствия може да доведе. 

 

Благодаря за разбирането. 

 

За съвети в подобни случаи, моля обръщайте се с лично съобщение към бившия модератор на форума Лиула (Ивета), ако смятате, че помощта и ви е неотложно необходима.

Линк към коментар
Share on other sites

Ако имате въпроси, кассаещи здравето, моля пишете ми на лични съобщения. Това е отговорност, която мога да поема само аз на този етап.

Линк към коментар
Share on other sites

Ако имате въпроси, касаещи здравето, моля пишете ми на лични съобщения. Това е отговорност, която мога да поема само аз на този етап.

 

Благодаря на Донка. И на целия екип. 

Редактирано от Лиула
Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...