Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Любителско видео


vehadi

Recommended Posts

От повече от пет години искам в www.bratstvoto net да има снимки на отделните маршрути, които водят до Седемте рилски езера. Направих доста. Най-вече на х.Вада-Седемте езера. Аз се качвах в лагера 18 г. Но за жалост през последните три години пропуснах поради здравословни причини.Трудно ми е да повярвам, че някога ще бъда част от лагера, освен ако не се случи чудо. Имах голямо желание да заснимам последния маршрут от над х.Пионерска (където спират микробусите) до езерата, но не успях. Въпреки че отправих призив във форума на сайта ни, никой не ми изпрати снимки. А има вече толкова фотоапарати и камери.

Въпреки нелекия здравословен проблем, който имам/дискови хернии/, през последните пет години се качваме до езерата с брат ми (той ми живее в чужбина), за по два дни през месеците юни или юли. През 2005 и 2006 г.той засне два филма с камерата си.Те са далеч от голямото операторско майсторство, но са възможност да се пренесем по пътеките от х.Вада до езерата и около тях.

Направихме този жест за всички ония, които по различни причини не могат да отидат на Рила, но със сърцето си винаги са там.

Ако желаете можете да се полюбувате на видеото на Bratstvoto.net /Традиции/.

А ако администраторите на този сайт желаят, могат да направят и линк. Защото сме едно цяло.

Ще бъда много благодарен на всеки, който ми изпрати хубави снимки на природни български обекти или цветя, които можем да използваме като картички и на снимки от маршрутите от Рилския манастир до езерата и от изходния пункт (над х.Пионерска) до езерата. А ако е видео - ще е прекрасно.

Редактирано от Ваня Златева
Линк към коментар
Share on other sites

Здравейте Паро! В сайта на Братството ми направи впечатление, че вие сте най-деен. Хубаво е, че някой подава ръка двата сайта да си сътрудничат. Дали сте много полезна информация. Аз съм от хората, които много отдавна са искали да отидат на Рила, но заради здравословните проблеми на дъщеря ми не успявах досега. Ще бъде хубаво да се видят заснетите от вас филми.

:thumbsup:

Линк към коментар
Share on other sites

  • 2 months later...

Качих едно видео с чудесната музика на Учителя в изпълнение на Здравка и Ани при езерото на Съзерцанието :) Хубаво е да се пренесем отново на това чудесно място.

Линк към коментар
Share on other sites

Благодаря Ви за прекрасното видео!

Жалко че е толкова кратичко, но и това е достатъчно човек да почувства величието на Рила планина.Ако имате още записи или снимки бих желала да ги пуснете във форума, ако е възможно!

Мир и Любов! :thumbsup2::thumbsup:

Линк към коментар
Share on other sites

  • 7 months later...

Видеорепортаж как видях Рилския събор (школа) през моята камера. Надявам се да е интересно на всички и онези, които не успяха да присъстват, да почувстват от чудната атмосфера:

Пристигане на 10 август към езерата с автобус в планината:

Конете с багажа пристигат към лагера:

Утринна беседа при изгрев:

Вечерна молитва:

Песен "Братство, Единство" след паневритмия:

Песен "Химн на Великата Душа" след паневритмия:

Песен "Фир Фюр Фен" (любимата ми песен!) след паневритмия на 19 август:

:sorcerer::thumbsup1:

Редактирано от Ваня Златева
Линк към коментар
Share on other sites

  • 2 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...