Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Сънувам гробище?


Recommended Posts

Здравейте.

 

Снощи сънувах много странен сън и въпреки че по принцип не съм си мислил никога какво означават сънищата или защо ги сънувам, този сън ми стана изключително интересен и изглеждаше наистина много реално и никога до сега не съм имал подобен такъв.

 

Намерих се по средата на гробище, непознато за мен и доста гъсто населено, почти до некомфортно. Въпреки че не познавах гробището, гробовете на баба ми и дядо ми бяха точно там на това гробище. Докато стоях пред тях рязко се обърнах назад и забелязах нещо като изоставено магазинче с не по-големи размери от външна тоалетна, направо барака от тухли и железни прозорци с изпочупени стъкла... Сградата се намираше на не повече от 1 метър от мен и веднага тръгнах да я обикалям за да намеря вратата за влизане все едно че ще правя нещо незаконно ако вляза в това изоставено магазинче. Влязох вътре и се огледах но не приличаше на нищо като магазин. Беше много тясно и имаше прашна стара маса върху която се намираше чиния пълна със старо месо от бут на някаква едра птица. Имаше също и странна мивка. Побързах да изляза след това за да не ме види никой че съм влязъл с взлом, въпреки че гробището беше празно.

Всичко това става през деня и то докато грее слънце но не някакво прекалено светло или горещо. В следващият момент се озовах в началото на гробището. Имаше много статуи и то много огромни на различни хора, като повечето от тях бяха издълбани само до бюста. Високи статуи. А самото гробище беше в нещо като гора с много високи дървета. Разхождах се съвсем за малко и влязох в нещо като погребален дом в същото това гробище. Там нямаше никого но цялото място беше светло огрявано от слънцето навън, просторно и много огромно. Просто една огромна зала а вътре в нея имаше нещо като метални ковчези на крака със стъкла навсякъде по тях. А вътре в тях горяха огньове. Ковчезите бяха доста на брой и празни освен огънят който гореше вътре. Отне ми известно време да се поразходя около тях а после когато се доближих до прозореца въздъхнах дълбоко и.... След това нищо не помня...

 

Малко е дълго и много безмислено но ако някой все пак може да ми каже нещо интересно по повод този ми сън ще бъда много благодарен :)

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...