Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Видения от други светове, виждани от 3ма човека едновременно,


Recommended Posts

Здравейте,

Младеж на 25 години съм от Варна.

Отдавна се интересувам от езотерика, извънземни, мистично и най-вече търся нови знания. Вчера се случи, нещо което може да бъде трудно обяснено трудно.

Прибирахме се със съквартиранта към квартирата ни (той е доста атеистично настроен човек) и почна да говори, че чува гласове. Прибрахме се в квартирата, като вече и аз чух някакъв глас, като писък бе. Няколко минути след това, българкото знаме, което е седи на стената ни от 2 месеца се размърда. Като съквартиранта почна да ме пита дали виждам светлината, отначало не я виждах, обаче няколко минути след това, почнах да виждам светло-бежаво-синкава лента, която свети, точно между зеленото и червеното на знамето. Светеше в различни отрязаци от време всяка минута. Няма, как е да е било от светлината или зрителна измама, защото виждахме, че светва точно в един и същ момент и определено бе такава, която никога не бяхме виждали, и двамата имахме чуството, че всякаш не е от този свят. По-странното, е че видяхме ключа сам да се мърда на масата, извикахме трети човек, да види светлината, който е пълен атеист, като я видя, седя 1 минута и не знаеше какво да каже.

Докато гледахме светлината реших да питам, защо свети точно между зеленото и червеното и дали ще стане скоро нещо в България, в момента, в който го казах, светна доста ярко! Което може би означаваше да. Пробвахме да пишем и сигналите с морзовата азбука, но нещо не ни се получи.

Питах една приятелка, която има много силни ясновидски способности, тя намеси същества от друга реалност/свят дори, но засега няма да разказвам напълно, какво ми каза. Ще гледаме тази вечер дали ще се види нещо.

Вие какво мислите по въпроса???
 

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...