Jump to content
Порталът към съзнателен живот

НЛО


Guest Apocatastasis

Recommended Posts

Какво мислите за НЛО и извънземните - има ли ги? Каква им е мисията? Чели ли сте нещо за тях от Учителя, от някои други...? Какво казва езотеричната наука?

Линк към коментар
Share on other sites

:)

НЛО има при всички случаи ! (ако знаеш какво значи тая дума :P )

Учителят говори за невидими същества, за същества от Сириус и др.. От Учителя съм срещал и за "духовното" Слънце, от което идва енергия към нашето.

Относно извънзени: има естествено, вселената е така гигантска. Освен това може да видиш в интернет за проекта "Disclosure project" - "проект разкритие", където мнозина бивши работници на НАСА, ЦРУ и бивши американски военни рaзкриват пред обществеността личен опит и документация за срещи с НЛО. Има и видео от пресконференция.

Закария Сичин също говори доста в книгите си за това. За Дейвид Айк не мога да кажа толкова, защото не го познавам. С тия литератури по-внимателно, понеже не са толкова духовни а и са от любители и трябва да се внимава с цвета на мислите споделени там.

Линк към коментар
Share on other sites

Не сме сами :thumbsup: Но не ни се показват, защото не сме готови :feel happy:

Още сме пеленачета, глупаво-любопитни и неовладели дребните си страсти.

:huh::sleeping::sleeping:

Линк към коментар
Share on other sites

Всъщност разделение земни - извънземни няма! Ние самите сме засадени тук както погледнато същностно, от вертикална перспектива, така и хоризонтално, от перспектива на това, че определени същества се грижат за нас като влагат гените и характерите си в нас! Това е обширна тема! "И Господ създаде човека по свой образ и подобие!"

Ами то, общо взето, като видиш подобието, можеш да съдиш и за "Господа", тоест за човечеството от по-напреднал тип, което се е погрижило-недогрижило за нас, бедните присадки!!! :harhar:

Линк към коментар
Share on other sites

Ами че аз като чета някои съвременни поети, точно все едно от НЛО ми препредават нещо... :)

НЛО

Дочух, че пак били изпратили

един неразгадаем спътник

развитите цивилизации...

И за горките ни читатели

така са безконтурно-смътни,

поете, твойте модни знаци и

не зная Те по космострадите

играят ли на "сляпа баба"

или ни всаждат странни мнения,

ала дано поне не вадят Те

на нашия пишурко хляба

със сол в стиха, неизяснения...

Линк към коментар
Share on other sites

Тема в един форум: "Боговете извънземни ли са ?"

За любознателни които се интересуват от НЛО и извънземни. :hmmmmm:

Редактирано от Любо
Линк към коментар
Share on other sites

според мен си е чиста загуба на пространство ако сме сами:)

а за НЛО съм писал книжка :) преди време....:) както се казва ...дебнал съм ги доста време

Линк към коментар
Share on other sites

ДОМАШНО-ДУХОВИ ПОТРЕБИ

Полтъргайст ли ни ограби?

Астролог злокобна вест

ли донесе, та и баби

няма по полята днес?

Фруктиера ли летяща

чакаме да нареди

кой след фала ще заплаща

за това, че спа преди?

В кризата ще тънем ние,

вместо някой тромав джин...

За изплаващи чинии

няма, братче, магазин!

Линк към коментар
Share on other sites

  • 10 months later...
Линк към коментар
Share on other sites

Не зная дали има още хора, които си мислят, че сме сами....

Благост, благодаря има какво да се види и да се замислим... Човечеството не е било само през цялото си развитие, но ни чакат сами да намерим пътя и само отвреме на време се намесват, внимателно.... :3d_161:

Линк към коментар
Share on other sites

Благост, мерси за линковете, интересни са...

аз мисля, че ги има, но точно пад каква форма и дили с летящи чинии и пр... за това вече не съм убедена. Със сигурност не сме сами!!!

Линк към коментар
Share on other sites

Трябва да е имало сериозни основания повечето духовни учения да говорят само за други измерения, а не за извънземни материални цивилизации от това измерение?! :whistling:

Линк към коментар
Share on other sites

Не сме сами :thumbsup: Но не ни се показват, защото не сме готови :feel happy:

Още сме пеленачета, глупаво-любопитни и неовладели дребните си страсти.

:huh::sleeping::sleeping:

По скоро сме станали пеленачета.Има и теория,че някои от извънземните всъщност са атланти и други митични същества........такива каквито сме били и ние някога

Линк към коментар
Share on other sites

  • 11 months later...

Съгласен съм с Орлин Баев .А теориите че сме излезли от маймуните,вече овисва,има толкова много информация,че просто става банална.И от Димитър Захариев знам,че не само хората а цялата флора и фауна е извънземна,тоест Земята е ноевият ковчек ;).Някои ще си кажат,ами добре щом сме клонинги от извънземни,защо те не контактуват с нас,защо не ни помагат.Ами представете си че човечеството е болно от болест,и то не каква да е а от умствена и емоционална,и това е от хиляди години.Пък и те са на оставили сами да се измъкним от "калта" ,това е породено от любовта,уважават ни, и знаят че сами ще се справим и ще се научим.Ако изпитваха извънземните страх,щяха да ни съжаляват и постоянно да ни помагат,като така биха на оставили "инвалиди".А също така немисля,че има "лоши" извънземни,както все ни ги изкарват по филмите :),и че само са по напреднали от нас технологически,първо те са много по напреднали от нас технологически а и умственно меко казано са гиганти,извършват всичко телепатично,с невероятна скорост и т.н..

Линк към коментар
Share on other sites

Трябва да е имало сериозни основания повечето духовни учения да говорят само за други измерения, а не за извънземни материални цивилизации от това измерение?! :whistling:

Мисля, че е възможно да са и в материални и в другите измерения, в зависимост от степентта на развитието им.

Линк към коментар
Share on other sites

Guest НиколаДамянов

НЛО, Какво мислите? Какво казват...?

НЛО и извънземни …?!? Въпроси,които винаги са ми изглеждали много лесни за вникване,а когато човек реши да напише нещо доста трудности се появяват вследствие ограниченията,които налагат правилата на писмената комуникация .. . Все пак ще направя опит.

Първо трябва да помислим за това,дали във Вселената съществува подобна организация на живот (съчетание на материя ,дух и разум) както нашия тук на Земята.Не би трябвало да има спор за това!Отговора е,че такъв живот с по-голяма или по-малка организация има и в това трябва да сме абсолютно убедени.

Въпросът е тогава можем ли ТЕ (ако са много развити) или НИЕ (ако много напреднем) да си ходим на гости и да се посещаваме? – Да можем,но при едно условие,…да се разделим с телата си! Това е и проблем -„трагедията” за науката и за всички хора искащи да изследват тези неща...„Има ли нещо по-ценно от човешкият живот?” Готови ли са учените да се разделят с телата си заради науката? – това е друга тема за забавна медитация. :)

Ясно е,че дори и да се движим със скоростта на светлината до никъде няма да стигнем.

За сравнение сега при този информационен „бум” на комуникациите и интернет,информацията се разпространява със скорости близки и равни на тези на светлината.Да допуснем,че на човек вече му се удава без проблем да „тича” с такава скорост,то има ли наивник,който смята,че може да отиде на гости на друга населена планета? Че такива планети като нашата (с атмосфера) даже не се виждат поради пренебрежимо малките размери.Изчислява се също,че светлината,която се улавя от някой телескопи е с такова закъснение пристига,че слънцата които са я излъчили вече не съществуват.А каква е продължителността на живот на тези слънца в сравнение с Земята,на която живеем или подобни където ще „ходим”?Стотици милиарди светлинни години… А сега можем да сравним тези неща с няколкото си хиляди години от както се развива човечеството …А какво ще стане,ако включим в разсъжденията и „дългият” човешки живот от по 80-100 години ? Смешни и забавни сравнения!

При тези разсъждения от всякъде прониква окултният смисъл и основна идея,която се е имало при създаването на Земята и на такива подобни места като нея .С една дума – това са „училищата”,където Душата израства и достига такова ниво на съзряване при което се слива със своя Първоизточник.

Кой наивник смята,че при толкова важна мисия на такива земни средища,те ще се разположат на толкова близки разстояния,че участниците там вместо да си учат уроците,да се занимават с глупости като извънземно завоюване на територии,извънземно колонизиране или терор…Не ни ли стигат нашите територии за подобни експерименти,че искаме и други? Подобни фантазии могат да се раждат само от болни мозъци,които също имат своето обяснение,…но няма да разводнявам. :)

Наивно е да се смята,че Бог ще постъпи толкова глупаво,при положение,че е сътворил и реализирал толкова сложна организация на взаимовръзки,каквито съществуват тук на Земята.Следователно за да няма проблеми между „училищата”,учениците ще трябва да се посещават по такъв начин,че да не си пречат…(без тела),като това не е проблем,защото закона за прераждането си е вселенски закон и който има много мераци да развие своите добри или лоши амбиции може да „яхне” мисълта си,да „отлети” там където му харесва,а ако го приемат там и намери сродни души и „благоприятна почва”,да си се преражда и да реализира замислите си…При този казус е и по-лесно се реализира закона за справедливостта,който също е вселенски.

Обобщено казано Небето се е презастраховало за глупостите,които може да извършат разумните творения и ги е ограничило по доста оригинален начин „обездвижване”. Който иска да се „разхожда” в Космоса трябва да се научи да ползува ума си правилно, вследствие на това да придобие нужното ниво на духовно израстване и да получи галактическата си синя карта – разрешението за свободен полет! :)

Поздрави!

Линк към коментар
Share on other sites

  • 1 month later...

Тук има изказвания на един мним извънземен, но поне нещата които казва са хубави :

http://www.vbox7.com/play:f5f39848

http://www.vbox7.com/play:cb396fdf

Hrisko, предполагам не очакваш някой да се изкаже за истинската самоличност на говорещия.

А ти кои изказвания определяш като хубави?

Кое от описаните явления на Земята отговаря / не отговаря на истината?

Кои от съветите не би последвал и защо?

Линк към коментар
Share on other sites

Alien autopsy: Fact or Fiction

Това е докуметален филм, който се опитва да докаже автентичността на документален кино филм от 47ма година, на който е показана аутопсия на извънземно.

;)

Линк към коментар
Share on other sites

Въобще не съм си мислил и не съм очаквал някой да се изказва за самоличността на говорещия.Просто казвам за всеки случай, някой да не повярва че е истински извънземен, или по - лошо - да ме обвини, че го пробутвам като такъв. :D:3d_139::3d_142::3d_006: Късметче, отдавна съм гледал клиповете, споделих ги защото съм останал с добри впечатления от казаното, не съм ги преглеждал преди да постна линковете. Не си спомням детайлизирано какво описва, но бяха неща в които по принцип вярвам. Ако има съвети, които не бих последвал, то би било заради липса на достатъчно желание или пък заради липса на чувство, че е чак толкова наложително да ги последвам, или заради нещо друго. Но съм останал с добри впечатления, приятно и интересно ми е било като го слушам. Не очаквам мнения за човека. Просто споделям клиповете, защото са оставили добро чувство у мен, нищо повече.Не ме карай пак да преглеждам клиповете. :D Иначе ако бях ги гледал днес щях да ти отговоря по - конкретно ;)

Редактирано от hrisko_89
Линк към коментар
Share on other sites

Вероятно сте чували и чели за отвличания от извънземни ? Смятате ли, че подобна информация е достоверна ? Познавате ли хора, на които се е случвало нещо подобно ? Мислите ли, че извънземните отвличащи хора, бихме могли да ги наречем лоши ? Ние по същия начин изследваме животните ...Дори съм срещал версията, че извънземни използват човешки полови клетки, за да създадат мутанти ( нещо средно между техния и нашия вид)...

Линк към коментар
Share on other sites

Вероятно сте чували и чели за отвличания от извънземни ? Смятате ли, че подобна информация е достоверна ? Познавате ли хора, на които се е случвало нещо подобно ? Мислите ли, че извънземните отвличащи хора, бихме могли да ги наречем лоши ? Ние по същия начин изследваме животните ...Дори съм срещал версията, че извънземни използват човешки полови клетки, за да създадат мутанти ( нещо средно между техния и нашия вид)...

Не мисля,според мен някой има интерес да държи хората във страх.А за тия малките зелени човечета,знам че ни помагат от разтояние,избягват да ни се показват за да не предизвикват страх в нас,предимно общуват с делфините и китовете по телепатичен път,и може би с хора които са успели да премахнат страха в мозъка си.Ванга е казала през 1979г.,че след 200 години ще бъде изобретена апаратура,с която ще се свържем с братя по разум (мисля,че става въпрос именно за тия зелени човечета :rolleyes: ).

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави...