Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Восъколеене


Recommended Posts

Знам само , че е същото като леенето на куршум. Предствлява изтегляне на негативна програма от биополето. Аз също бих искал да науча метода и ще се радвам, ако някой сподели повече - как се прави, точни процедури ... ?

Във всеки случай - това е много силен и по същество чисто научен метод! Много терапевти - лекари и психотерапевти с нетрадиционна нагласа го прилагат! Така че - не е привилегия само за бабите! :thumbsup:

Линк към коментар
Share on other sites

:thumbsup: Миналата година имах период на раздвоение, разни глупави случки и една приятелка ми каза да ида да ми леят восък. Но след телефонно обаждане ми казаха, че може срещу сумата от 80лв.

Тогава си казах на шега, какво пък толкова правят. Що не опитам сама? Купих си свещ от църквата и по мой си начин "излях" восък на дъщеря си. Бях шашната от фигурите, които се появиха. С помощта на приятелката ми го разгадахме и не беше зле. :feel happy:

Линк към коментар
Share on other sites

Би ли споделила как точно го направи? С подробности, защото аз като мъж реагирам на това подобно на подхода ми към готвенето: "брашно на вкус, сол колкото поеме, и после се пуска водата във WC-то след него!" :rolleyes:

Иска да кажа, че не се сещам как да го загриавам този восък, в какъв съд, с друга свещ ли, с кандило ли, накотлона ли? Нямам си предствава. И - като се разтопи - какво се прави - бегло си спомням от една руска книжка, че се обикаля около човека, за да се поеме програмата във восъка! А докато се обикаля и се моли овек, восъкът в същия съд ли се държи? Как така образува фигури - люшкаш ли го, или какво въобще правиш механично? А какво правиш със самия восък(или олово) след процедурата - ако са попили негативната енергия, сигурн ое по-добре да се хвърлят някъде надалеч! Или не? Сподели, моля те!!!

Редактирано от Орлин
Линк към коментар
Share on other sites

Разсмя ме. Ами взимаш по-голяма свещ ( от 0,50 ст.) запалваш я и започваш от главата на човека, правиш кръст (под свещта да има лист хартия или нещо, в което да капе) обикаляш около човека и по-скоро около тялото му. Бавно, като отвреме на време правиш кръст със свещичката. Ако пука силно на някои места ( засегната чакра или орган). Така докато изгори свещта. От покапалия восък се образуват фигури, които тълкуваш. Мисля, че всеки запознат и търсещ езотерични приключения ще се справи. Това не е истинския начин, но при мен/детето ми имаше ефект. Може би наистина се отнема отрицателната енргия от биополето :feel happy:

Опитай! :thumbsup:

Чувала съм, че се хвърля в течаща вода, но не във WC-то.

:sleeping: Казваш и молитва"Отче наш" и "Добрата молитва"

Редактирано от xameleona
Линк към коментар
Share on other sites

Ахаааа... :1eye:

Аз си представях нещо от рода на: взема се два килограма восък, слага се на котлона в тенджера, докато заври - и после се прелива пред човека в друга тенджера! Нали став адума за леене ... Та - реки от восък да се леят! :feel happy:

А какво си чувала за оригиналния начин - наистина ми е интересно!!! И - в коя посока се обикаля?

Линк към коментар
Share on other sites

:harhar::whistling: за другия май е с три свещи, но какво се прави незнам :feel happy: Ще кажа само срещу 80лв. :1eye::D

Но опитах с гасене на въглени (кибритени клечки) по идеята на Кристиян. Замразих водата и "рисунките", които се образуваха бяха интересни. Като кръг в средата на купата и все едно си пръснал около него много пръчици. Нещо като цвете или снежинка. Водата също приема енергия.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Разрежете с нож бяла обикновенна свещ на 2.

Налейте в порцеланова или стъклена купа вода до горе.Поставете дясната си длан във водата и мислено помолете да поеме натрупаната във нас отрицателна енергия.

Разтопете в метален плитък съд първата част от свещта.Мисленно помолете восъка да поеме негативната енергия и да приеме формата на този който е причина за състоянието ни.

Махнете фитила на разтопената свещ.Изсипете го в купата с вода в която е била потопена дланта ви с плавно и бавно движение.Изчакайте восъкът да изстине и внимателно го отделете от стените на купата с нож.Обърнете го върху чист лист хартия.

Повторете изцяло процедурата с втората част от свещта,като смените водата в купата.

Обикновенно формите които ще видите са достатъчно ясни и ще може да откриете в тях фигура или лице,които ви причиняват с мисли или дейности неприятности.Ако няма ясно очертани фигури,приемете че восъкът е отразил ниското ниво на енергиината ви система.

При всички случаи восъкът,както солта захарта,кристалните структури,поглъща и отнема голяма част от натрупаната лоша и блокираща ви негативна енергия.

Восъчните отливки не бива да остават дълго време цели.Раздробете ги,увиите ги в хартия и ги изнесете извън дома в контейнера за боклук.Смесени с другите негативни и деструктивни енергии,те ще загубят силата да ви влияят.

Изливането на восък винаги помага,особенно когато сте напрегнати,някой ви е нанесъл удар с лош поглед или мисъл,когато неможете да спите,концентрацията ви е слаба и ви преследва тъга и тревожност.

Можете да го повтаряте многократно и особено,когато незнаете как да постъпите,за да получите облекчение.

Най добре е всеки да отлива восъка си за себе си и за някой много близък човек.Ако това прави друг,вместо вас,неговите енергии се смесват и восъкът очертава форми,които не са за вас и могат да ви заблудят. :thumbsup1::thumbsup2:

Линк към коментар
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Много интересно, преди време ходихме със сестра ми при една жена в Бургас , да ни лее куршум ,но при мен се оказа ,че трябва още един път да се направи и така си остана във времето, със сестра ми почти същото аурата трябвало да се събере. Въпросът ми е не е ли опасно да се прави сам да не се обърка нещо. Иначе е по лесно вкъщи щот все забравям пък и в София къде да търся човек да ми лее знам ли на какъв човек ще попадна.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 2 weeks later...

www.belmagi.ru/

newmagic.ru/

Извенете ме, не зная как да ги направя активни.Ако можете направете ги.

Сайтовете са на руски и много доре е обяснено всичко за всъколеенето.

Приятно занимание :thumbsup2:

Редактирано от lawinata
Линк към коментар
Share on other sites

  • 2 weeks later...

звездные врата белая магия и целительство newmagic.ru/

Заказать бесплатную диагностику?

http://newmagic.ru/index.php?id=id4&page=page6&width=1280

http://newmagic.ru/index.php?id=id1&page=page6&width=1280

Методика выливания порчи и других отрицательных программ на воск

http://www.belmagi.ru/sportch/fotliv1.htm

Рецепты нетрадиционной

медицины:

7. Очищение воском:ЭТОТ способ (по Юрию Андрееву, целителю из Санкт-Петербурга). Ныне же мы употребим это тайное знание на общее благо.

:thumb down:

http://moldovacc.md/vasangela/Untraditional.htm

Редактирано от shushi
Линк към коментар
Share on other sites

  • 2 years later...

Интересно ми беше да науча защо восък, а не друг материал?

Всяко едно цветче, от което е събран нектар за пчелния мед, дава своята енергия и се получава едно многообразие от енергии. Всеки един от нас има собствена честота и няма как да не резонира с някоя от тези във восъка. Това като най-елеметарно обяснение :). Може би това обяснява ефикасността на метода при болестите.

Извършва се само през светлата част на деня. За да има ефект от восъколеенето е необходимо съгласието на този, на който ще се лее. т.е. ако съзнанието ни не е отворено няма как да се приеме това, което е програмирано във восъка. Това става през съответните чакри и методът добре се съчетава с рейки лечение. Резултатът може да се прояви още на следващия ден, до 3, 9, 40 дни, 3 или 6 месеца.

Не е желателно да се използват парафинови свещи - не давали същия резултат.

Леенето на куршум се отличава по това, че оловото е с честота, която съответства на вибрацията на страха у човека.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 7 months later...

Някой може ли да ми разясни в какво се състои восъколеенето и има ли ефект. :hmmmmm:

Восъколеенето е древен метод за изчистване на енергийното тяло от негативни енергии.Прилага се с успех при уплах,обърканост,здравословни неразположения(ясно се "показват" проблемните органи),стрес и др.!Не помага при сериозни вмешателства!Методиката не е толкова проста и не всеки умее да лее восък,дори е опасно да го прави!Практикуващите восъколеене задължително през определен период леят восък и на себе си,защото е възможно да са поели негативна енергия.Колкото до ефекта-поразителен е!

Линк към коментар
Share on other sites

  • 1 year later...

Водата се изхвърля, примерно в мивката. Тъй като е восък, в случая водата не поема инфо от восъка,

Пламъче, би ли казала в какво се състои опасността при восъколеенето?

Линк към коментар
Share on other sites

За опасността пише в предния ми пост - поемане на негативна енергия.

Може би съм пропуснала да уточня - не се занимавам професионално с восъколеене и се страхувам да не подведа някого с грешна информация давайки му съвети как да лее восък.:feel happy:

Редактирано от Пламъче
Линк към коментар
Share on other sites

Ами аз и затова попитах, да уточниш, по какъв именно начин точно чрез процедурата на восъколеенето някой ще поеме чуждата негативна енергия?

За мен не е възможно това. Дори и неправилно да се извърши процедурата, в най-лошия случай просто нищо няма да е станало (няма да има положителен резултат). Според мен единствено е важно как се отнасяме с получената отливка - дори пипането й с ръце ми се струва проблем.

Но нека дадат препоръки хора, които са по-опитни на този фронт.

Линк към коментар
Share on other sites

Искам да попитам вярно ли е , че освен за изчистване на негативна енергия може да се лее восък и за конкретно желано събитие?

:1eye:За това което питаш,нито съм чела някъде,нито съм чувала от мои познати които от години се занимават с восъколеене.

Ще ми бъде интересно да разбера откъде имаш информация за това.

Линк към коментар
Share on other sites

Искам да попитам вярно ли е , че освен за изчистване на негативна енергия може да се лее восък и за конкретно желано събитие?

Разбира се, че може. Човек може да използва всеки един метод по избор, стига да му помага за концентрация и насочване на мисълта и намерението - дали това ще е восък, медитация и визуализация, кристали, куршум, муски и талисмани, руни, индиански плитки, деспачо, плетен на двойна кука английски ластик.. или концентрация върху варен картоф whistling.gif Не се шегувам.. rolleyes.gif

Методът е без значение, защото "чудото" не е в него, а в способността ни да концентрираме и насочим мисълта си към постигане на желаното и впрягане на намерението ни в конкретни реални действие към постигането й. Защото и "най-магичния и чудотворен" ритуал няма да ни помогне, ако разчитаме само на него. Целта на ритуала е да подпомогне нашата ангажираност с това, което желаем, а неговата единствена функция е да способства за самосугестирането ни. Оттам нататък - всичко е в ръцете на решимостта ни да постигнем желаното, посредством конкретни постъпателни действия от наша страна в реалния ни живот.

На повечето хора днес ритуалите вече им се виждат излишна отживелица и слава Богу, че е така. Предвид еволюцията на човешкото съзнание - човек може да постига желаното и без помощта на "патериците" на етно-предметните символи и носители на информация и без да се занимава с призоваване на низши елементалии.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 9 months later...

Здравейте,благодарение на публикуваните тук сайтове,намерих информация на руски.Преведох голяма част от нея,така че всеки може сам да си направи восъколеене,има необходими материали,методика ,метод на восъколеенето.Ето информацията:

За да се направи правилно отливането трябва да са прочетете следния материал:

Восъколеенето е доста стар метод за отстраняване на негативните въздействия. Въпреки това, понякога е просто незаменим при лечение на уроки, страх, енергийни намеси.

Восъкът има способността да се събира на отрицателните влияния, както на непознати,така и собсвените такива. Едновременно с това, отливането служи като щит, блокиращ всички атаки.

В същото време отливането на восъка отнема от силата на човека, който лекува и на пациентът. Поради това е препоръчително по време на процедурата да си помогнете чрез молитви и светена вода.

Преди процедурата.

Ако ще правите восъколеене на дете, съпруга, майка или някой друг, вие трябва първо да поставите защитник.

Ако го правите на себе си или на друг трябва да знаете следното.

1. Изпълнявайте го до залез (освен ако не е посочено друго).

2. Трябва да имате 3 икони : Мария, Исус, лечител Пантелеймон. Понякога, вместо на Пантелеймон използвам на Свети Николай Чудотворец.

3. Поставяйки восъка прочетете:

"Господи Исусе Христе, сине на Вечния Небесен Отец, Ти каза, че и най-чистите с устата си, без теб нищо не могат да направят.... Затова те моля за помощ.

4. "O Царю Небесни, Утешителю, Дух на истината, който навсякъде и всичко изпълваш,съкровище на благата и подателю на живота,ела и се всели в нас и очисти ни от всяка сквернота и спаси Благий душите ни.

Свети Боже,Свети Крепкий,Свети Безсмъртний,помилуй нас!/повтаря се 3 пъти и след всяко казване се прекръсваш/

5. Прочети Господната молитва.

"Отче наш, Ти който си на небесата,да се свети Твоето име, да дойде Твоето царство, да бъде твоята воля както на небето,така и на земята.Насъщния ни хляб дай ни го и днес и прости нам дълговете ни,както и ние прощаваме на длъжниците си и не въведи нас в изкушение,но ни избави от лукавия,защото твое Царството и Силата и Славата!Сега и винаги и вовеки веков.АМИН!

Горните молитви (минимума) ви дават благословия да започнете изчисването и служат и като допълнителна защита.

В допълнение:

При лечение на деца до 7 години преди името, трябва да добавите /бебе/. Например, "Излекувай, Господи, бебето Алексис."

Обикновено восъколеене на мъже се прави в понеделник, вторник и четвъртък;на жени - сряда, петък и събота, освен ако не е посочено друго.

В неделя и големите църковни празници не се прави (с редки изключения) - това са дни на молитви.

След края на процедурата.

Задължително излейте водата в канализацията или във вода,но където никой няма да мине. Измийте съда, в който изсипвате восъка, казвайки: "Аз не съм кофа (стъклена ваза) и RB (на името на които са били лекувани) от болестта му, проблеми, от страх, смут, prizora, разговор зло, Тъй като това кофа (стъклена ваза) е чиста, и RB (име) от заболявания, проблеми, страх, смут, prizora, зло беседа е чист (а) В името на Отца и на Сина и Светия Дух. Амин. "

Освен това,трябва да измиете добре ръцете си в студена вода до лакътя.

Накрая четем най-малко една благодарствена молитва.

Техника

Освен необходимите икони отпред ви трябват:

1. Метален съд-канче,джезве,чаша,в който ще разтопите восъка..

2. Ръкохватки.

3. Съд за отливането. Това може да бъде купа,паница,дългока чиния,но стъклена или кристална.

4. Под ръка трябва да имате малка кърпа за ръце..

5. Снимка,на човека на когото ще леете или ваша,ако го правите за вас. В отсъствието на лицето, на което ще правите това, винаги можете да използвате снимката му.. Тя има в себе си цялата информация, за човека.

6. Приблизително 100-150 грама пчелен восък. Ако не можете да получите на восък, вземете същото тегло свещи от Църквата. Църковните свещи се продават в три вида: восък, парафин, от мазнини. Малките, евтини свещи, обикновено се правят от последния материал, големите или дебелите, могат да бъдат направени от парафин или восък. Средните - обикновено се правят от восък. Те могат да бъдат идентифицирани по миризмата. Восъчните свещи миришат като мед, и са много ароматни..

7. Поставете свещи пред иконите.

Самият процес, в действителност, започва с факта, че във водна баня се слага да се стопи восъка.Междувременно подредете иконите,запалете църковни свещи и кажете молитвите.

В приготвения от вас съд,стъклен или кристален налейте студена вода.. Поставете съда върху снимката. (Ако имате жив човек, съда трябва да се държи над главата му.) След като восък се разтопи се изсипва във водата, като в това време се четат съответните заклинания.

Тези думи се използват за восъколеене. Бих искала да отбележа, че най-голям ефект се постига, когато се правят три пъти отливания наведнъж,като за всяко отливане се използва с три различни заклинания или молитва. "Господнята Молитва" не се брои и се чете винаги преди да започнете.

Предпочитам различни в структурно и енергийно ниво заклинания да се използват в даден момент.

Например, 1 – Молитва за освобождаване от злото или "Молитва за болните", 2 - Молитва животворен кръст (Тя създава такива вибрации, че тялото и биополето се "отърсват" от всяко зло), 3 - Молитвата на Исус Христос за избавление от злото или 90 Псалм.

1. Божията Майка вървяла през моста. Там тя срещнала Свети Никола, пророк Илия и Йоан Богослов.

- Къде отиваш, Божия Майко?

- Отивам да измия нервите,да очистя очите и премахна мъката и страданието на Божия Раб (Име). От главата му, ръцете му,от краката, от корема,от сърцето,от черния дроб, зелените, от далака, от матката ("утробата на" четат само за жените) от яйчниците, от пикочния мехур, от врата ,от гръбначния стълб от сините вени от червените кръвни клетки. Спасителят на кръста Спасителя – победител над злите духове! Махайте се, нечисти духове, разпръснете се на четирите посоки. Амин. Амин. Амин.

2. Излезте, нечистиви духове, от Божия Раб (Име). От главата, от ръцете,навън от стомаха и червата,от сърцето,от стомаха,от черния дроб,от жлъчката, от далака,от матката ("извън матката" и яйчниците се чете само за жените),от пикочния мехур, от цялото тяло . В името на Христа ,излез болко и отиди там където трева не ръсте,там където вятър не вее,там където слънце не огрява. Отиди в дъното на бездната! Амин. Амин. Амин.

3. Не я лекува,не и говори,а Божията Майка лекува,измива и говори с Господа Бога,като го призовава на помощ,заедно със всички Небесни Ангели,с Небесните Сили,с Господа на разсъмване ,с Вечерницата..

Архангел Михаил слезе от небесата, носейки Животворящия кръст.. Сложи го камения мост, кръста и защитени от желязо щикове, трийсет и три ключалки заключен и всичките под един ключ. И Той даде ключа към Дева Мария право в ръка. Нито една ключалка няма да се отвори,нито Божия Раб/име/ ще пострада,нито къщата му,и в празник и на път,той ще е защитен от злото. Денят, му ще минава под червено слънце, през нощта - под ясен месец.

Зъл демоне,в името на Христос махни се от Божия Раб/име/,и отиди отвъд хиляди пътища,отвъд хиляда полета,там където говеда на пасят,и където човешки крак не стъпва. А тук - Свещеният път до светото място е ограден от Светия Дух.. Господи, спаси и закриляй, Божия Раб (Име). Амин. Амин. Амин.

Тези заклинания ще са достатъчни. Всеки от тях може да се използва за восъколеенето,можем да ги кажем и всички наведнъж.

Не забравяйте, че трябва да прочетете не само заклинанията, но също така и молитва

Да не се изсипва на тънка струя, да не стане на клечки, но и не веднага да се изсипе всичкия восък.

За да се избегне объркване и за по-добър ефект, аз препоръчвам да се прави отливане на восъка три пъти: 1 –над главата (на 6 и 7 чакра), 2 - сърдечна (сърцето, кръвта, 5-та, 4-та, 3-та чакра), 3 - гениталиите (стомашно-чревния тракт, половите органи, крака,, 2-ра и 1-ва чакра ).

Изчакайте, докато отливката се втвърди, обърнете я и може да я разгледате. След това отново я поставете да се разстопи на водна баня и докато стои във водата прочетете молитва пред животворяш кръст. По този начин, вие връщате обратно въздествията,които частично се унищожават и части от тях отиват направо в ада.

По време на една процедура,на някой може да се направят 3 отливания. Вие решете.

След края на процеса , е необходимо да се стопи през последната отливка с молитва пред животворен кръст. Този восък може да бъде оставен в съда и може да се излее във водата да се охлади. Водата в този случай може да е тази,в която се е изливал восъка преди това.

След изливане на водите, в които и бил изливан восък, в течаща вода с думите: "Нека с тази вода се отмият от божия раб/името/всички негативни въздействия,да се премахнат страха,болестите и нещатията от него. В името на Отца и Син и Светия Дух., Амин. "

В края на ритуала е необходимо винаги да се четат молитви на благодарност.

Кратки благодарствени молитви:

В името на Отца и Сина и Светия Дух,сега и винаги и во веки веков.Амин./прекръстване/

Царю небесни, Утешителю, Дýше на Истината, Който си навсякъде и всичко изпълваш, Съкровище на благата и Подателю на живота, дойди и се всели в нас и ни очисти от всяка сквернота и спаси, Благий, нашите души.

Свети Боже,Свети Крепкий,Свети Безсмъртний,помилуй нас!/повтаря се 3 пъти и след всяко казване се прекръсваш/

Слава на Отца и Сина и Светия Дух,сега и винаги и во веки веков.Амин./прекръстване/

"Отче наш, Ти който си на небесата,да се свети Твоето име, да дойде Твоето царство, да бъде твоята воля както на небето,така и на земята.Насъщния ни хляб дай ни го и днес и прости нам дълговете ни,както и ние прощаваме на длъжниците си и не въведи нас в изкушение,но ни избави от лукавия,защото твое Царството и Силата и Славата!Сега и винаги и вовеки веков.АМИН!

Тропари:

Ние, недостойните Твои раби, Господи, бидейки благодарни за Твоите велики благодеяния, които прояви към нас, славим Те и Те възхваляваме, благославяме Те и Ти благодарим, възпяваме и величаем Твоето добросърдечие и с рабска любов Ти викаме: Благодетелю и Спасителю наш, слава Тебе!

Слава на Отца и Сина и Светия Дух...

Владико Господи, ние, Твоите непотребни раби, след като се удостоихме даром с Твоите благодеяния и дарове, прибягваме към Тебе усърдно и според силите си Ти принасяме благодарност и като Благодетел и Творец Те славим и викаме: слава Тебе, Боже, прещедри! И сега и винаги, и во веки веков. Амин.

Богородице, помощнице на християните, като ценим твоето застъпничество, ние, твоите раби, с благодарно сърце ти викаме: радвай се, Пречиста Богородице Дево, и с твоите молитви винаги ни избавяй от всички беди, ти, която си едничка бърза застъпница!

Не забравяйте да измиете ръцете си със студена вода до лакътя.

Восъка се използва за един човек, до пълното премахване на негативните въздейтвия или до момента, докато восък започва да се разпада.

Когато процесът е завършен, или когато восък е изпълнен с отрицателена енергия, го унищожете.. Как? Изгорете восъка,като четете "Отче наш" молитвата или тази към Светия кръст.

Молитва към Светия Кръст

Нека Бог се издигне и нека се разпръснат враговете Му; и нека тези, които Го мразят да бягат от Неговото присъствие . Както димът изчезва, така да изчезнат и те; и както восъкът се топи в присъствието на огъня, така нека и демоните погинат от присъствието на тези, които обичат Бога и които прекръстват себе си със знака на Светия Кръст, и да казват в радост: Радвай се,Пречестний и Животворящ Кръсте Господен,ти който прогонваш демони чрез силата на нашия Господ Исус Христос, разпънат на тебе, Който слезе в ада и стъпка властта на дявола и ни даде тебе, Честния Животворящ Кръст , за прогонване на всички врагове . O Пречестний и животворящ Кръсте Господен, помогни ми, със застъпничеството на Светата Дева Мария, Пресвсетата Божия Майка, и с помоща на всички светии во веки.. Амин.

Изгорете восъка върху дупка в земята и след това го покрийте с пръст,както правя аз.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 10 years later...
В 20.10.2009 г. at 10:18, Пламъче каза:

 

Восъколеенето е древен метод за изчистване на енергийното тяло от негативни енергии.Прилага се с успех при уплах,обърканост,здравословни неразположения(ясно се "показват" проблемните органи),стрес и др.!Не помага при сериозни вмешателства!Методиката не е толкова проста и не всеки умее да лее восък,дори е опасно да го прави!Практикуващите восъколеене задължително през определен период леят восък и на себе си,защото е възможно да са поели негативна енергия.Колкото до ефекта-поразителен е!

Пламъче, направих си восъколеене и найстина има ефект, но тъй като съм много чувствителна, аз усещах и енергията на жената която ми изля восъка 3 дни гледах око корена и имах същите маниери и гримаси като нейните и за това си мисля че, найстина се смесват енергийте и всеки би трябвало да си го прави сам, но никой не иска да каже вълшебните думички за съжаление. Имало и други тънкости програмирал се восъкът и какво ли още не, но много съм благодарна на жената много ми помогна. Огромно Благодаря на нея!!! То занаят се краде ма ха де при мен беше дистанционно така че, не мога да кажа повече от това..... 

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...