Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Търся себе со


Chitatelmechtatel

Recommended Posts

Здравейте мили хора.

Е, и аз ще споделя своята история. Прекалено съм срамежлива и това ми изиграва голяма шега в човешките взаимоотношения и начина по който се чувствам, когато съм сред хора или когато не съм, но ми се иска да бъда. Проблемът ми е, че много трудно се вписвам в нова среда  с непознати хора.Не говоря много много, не изразявам себе си, имам чувството, че всички са много повече от мен, а всъщност знам, че не е съвсем така. И все пак сякаш толкова съм влязла в собствения си филм, че просто почти не общувам с нови хора и постоянно си мисля "дали не казах нещо глупаво",  "те ме мислят за тъпа", "тези двама човека си говорят повече помежду си отколкото с мен", "много съм скучна",  и т.н . вместо просто да водя един най-обикновен разговор.Сякаш в последните години "проблемът" (доколкото това може да бъде наречено проблем тъй като има толкова по-сериозни неща в живота) всякаш се задълбочи до степен в която общувам с абсолютно ограничен брой хора и не съзадавам нови запознанства и се чувствам зле от това( някак неоценена и нещастна)

 

Та, моля, ако някой има някакъв съвет как да стана по-общителна и несрамежлива да помага.

Линк към коментар
Share on other sites

Общуваш с определен кръг от хора, ако нямаш потребност да общуваш с други то тогава всичко е наред, но явно не е така щом търсиш решение.

В случея за да се справиш по-добре трябва да придобиеш достатъчно самочувствие. Това ще стане като започнеш да изпозлваш различни практики за развитие на тялото, ума, душата.

Съветвам те да започнеш работа за развитие и повишаване на самочувствието, не се опитвай да се харесваш на другите, защото може след време сам да не се харесваш

Редактирано от Акация
Линк към коментар
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...