Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
Chitatelmechtatel

Търся себе со

Recommended Posts

Здравейте мили хора.

Е, и аз ще споделя своята история. Прекалено съм срамежлива и това ми изиграва голяма шега в човешките взаимоотношения и начина по който се чувствам, когато съм сред хора или когато не съм, но ми се иска да бъда. Проблемът ми е, че много трудно се вписвам в нова среда  с непознати хора.Не говоря много много, не изразявам себе си, имам чувството, че всички са много повече от мен, а всъщност знам, че не е съвсем така. И все пак сякаш толкова съм влязла в собствения си филм, че просто почти не общувам с нови хора и постоянно си мисля "дали не казах нещо глупаво",  "те ме мислят за тъпа", "тези двама човека си говорят повече помежду си отколкото с мен", "много съм скучна",  и т.н . вместо просто да водя един най-обикновен разговор.Сякаш в последните години "проблемът" (доколкото това може да бъде наречено проблем тъй като има толкова по-сериозни неща в живота) всякаш се задълбочи до степен в която общувам с абсолютно ограничен брой хора и не съзадавам нови запознанства и се чувствам зле от това( някак неоценена и нещастна)

 

Та, моля, ако някой има някакъв съвет как да стана по-общителна и несрамежлива да помага.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Общуваш с определен кръг от хора, ако нямаш потребност да общуваш с други то тогава всичко е наред, но явно не е така щом търсиш решение.

В случея за да се справиш по-добре трябва да придобиеш достатъчно самочувствие. Това ще стане като започнеш да изпозлваш различни практики за развитие на тялото, ума, душата.

Съветвам те да започнеш работа за развитие и повишаване на самочувствието, не се опитвай да се харесваш на другите, защото може след време сам да не се харесваш

Редактирано от Акация

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
Sign in to follow this  

×