Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Recommended Posts

Хората, които са убедени, че са животни се наричат терианци. За пръв път чух този термин одеве, когато гледах едно предаване по БНТ (първите 5-6 мин: http://bnt.bg/predavanyia/otblizo-s-mira-dobreva/lyutierski-shed-ova-r-ga-dulka-na-110-godini-06-03-2016).

Показаха 50-годишен мъж, който от дете вярва, че е куче и не само вярва, но и се държи като куче,..., облича се в костюм на куче (смята, че е куче заключено в човешко тяло). Дадоха и жена, която се чувства и държи като котка. Третото и око се било отворило, когато била на 15-годишна възраст и от тогава вярва, че е по погрешка се е родило в човешко тяло. 

Интересно ми е, как психолозите/психиатрите биха обяснили такова мислене и поведение от гледна точка на психологията/психиатрията, особено когато става дума за човек, който от дете се чувства куче и е обичал да спи в кучешка колиба.

Но нека намеся и езотериката. Ако на някой му хрумва езотерично обяснение за съществуването на такива случаи - бих се радвал да го сподели. Може ли душа, достойна за тяло на куче или котка да се роди в човешко тяло...и то по погрешка?

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега

×