Jump to content
Порталът към съзнателен живот
ekatherineboo

Сънувам един и същ човек близо година?

Recommended Posts

Здравейте на всички, не съм много запозната с тези неща, затова реших да се обърна към по-компетентна аудитория. 
Сънувам един и същ човек, на различни интервали от време около вече година. В действителността с този човек дори не си говорим и никога не сме си, освен да се поздравим, ако се засечем на улицата. Съученици сме, но не сме от една компания. Никога не е имало нищо повече от едно просто познанство. Не е представлявал интерес за мен.
Помня първия си сън с него, търсеше интернет и седна до мен, защото твърдеше, че до мен има... :D и аз му казах да стане, защото момичето, което стои до мен, ще дойде всеки момент. И той се премести, но след малко се върна и ме прегърна и на мен ми беше ужасно неловко и просто стоя така.. Повечето ми сънища с него са такива, не мога да си го обясня - или се опитва да ме предпази от някого в сънищата ми, или просто вървим безцелно през гори и се привързвам в съня си.. но няма конкретни разговори, сякаш просто се радваме да сме двамата. 
Мисълта ми е защо този човек, с който в действителност няма нещо, което да ни свързва.. съм толкова свързана с него в сънищата ми, вече година? 
Благодарна съм на всякакви коментари, които ще ми помогнат да разбера какво се крие зад тези сънища.
Лек и спокоен ден! :3d_011:

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Зад тези сънища се криеш ти самата.Мъжът в сънищата ти е тази част от теб,която не познаваш, и която много иска да те прегърне ,да се сприятелите.Иска да ти каже нещо и моли за съзнателно отношение.

 

 

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега

×