Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
Casuell

Болка изтощение след мастурбация

Recommended Posts

Сигурно ще се смеете но ще ви споделя как стоят нещата с мен.

на 27г съм спортувам фитнес без добавки, храня се правилно всичко ок, но преди на 19 25 г като мастурбирах ми нямаше нищо, сега като мастурбирам ноща ме болят ставите на другия ден съм супер уморен, писах на други места те казват че си мисля само така, но не е сега 30дни не съм се пипал и от 30 дни нищо не ме боли и не се умарям, всяка сутрин се събуждам свеж като цвете, ако откажа мастурбирането напълно ще се разболея ли, преди време не бях лъскал 7 месеца и от време на време имах мокри сънища с обилно количество сперма. 

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Щях да се помайтапя . Но знам ли ? Може и да си сериозен .Както и аз съм сериозан за следното .Преди време когато се почерпех с под 100 гр, ракия , След няколко часа очите ми почервеняваха  .Познаи как ми вярваха че само един напръстник е било . Малко съм инат и не се отказвам лесно и след време се промени реакцията .Болеше ме гърлото като при настинка .Не силно но все едно съм настинал .От тогава и при настинка започна да ме боли глава . Сякаш ми казваше ,,внимавай с главата ".

Не съм доктор и за това ще ти кажа думите на моя вуйчо за твоя,, проблем" .Ако не излизаш с момичета заприличваш на бройлерите .Забравяш кое е естествено кое изкуствено .

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Хомеопати, извънземни, кучета в кожени якета, не ме интересува това, не ме занасяйте моля ви... Получих доста съобщения от темата която пуснах със хора които имат моя проблем, за сега ще се въздържам мастурбация за да бъда активен и свеж, относно Александър, излизам с жени, и правя доста секс, не съм написал да имам проблем със жените или нужда от внимание, говоря за конкретен проблем.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Проблем е че не знаеш какво искаш :) .Или правиш нещо или не го правиш .Зависи от решението ти .Или не съм разбрал и нещо те заставя да правиш определени действия ?Когато здравето е повод за действие , какво избираш ?Кефа или здравето ? А докторите са добър источник на информация .

Ще обърна вниманието ти към Тантра и секс .Там стремежа е възбудата да се пренесе във финните области на човека .Стрмежа е постигане  секс без семеизпразване .До като при самозадоволяването е обратното .Възбудата е почти само във  физическото тяло .Получава се изкривяване на възприятията и претоварване на физиката ,Това е за сметка на умствения  и емоционален живот и развитие . До някъде неусетно се нарушава и социалната обвързанист ,комуникативноста .

 

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Ще погледна във връзка с Тантра секс-а, но имам последен въпрос.

Защо когато не мъстурбирам над 3 дни, започва в тялото ми да идва някаква физическа активност от сорта, все едно съм изпил 5 кафета и желание постоянно да излизам и да правя секс.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Ако искаш бърза развръзка (хапче) , потърси сексолог ,Ако желаеш да разбереш какво става с тебе , има много писано  http://www.beinsadouno.com/board/search/?type=forums_topic&q=онанизъм

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
Sign in to follow this  

×