Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Recommended Posts

Здравейте. Преди време имах приятел , който по някакви свои причини прекрати всякакви контакти с мен. Беше изключително интелигентен, задълбочен млад човек с широки интереси, малко особняк...Скоро ненадейно ме издири във Фейсбук, покани ме отново за приятел и в група, която е създал. Зарадвах се, поисках да науча какво се случва с него. Разгледах фейсбука му, групата му. Буквално съм в шок, та това не същия човек. Разказа ми, че не работи, издържат го родителите му, но имал огромни проекти...за човечеството. По-нататък...не знам как е ви прозвучи, но в момента мислел над изобретяването на машина на времето.:o Успоредно с това готвел проект за обединяване на всички народи. Създал екип, който мислел да разпраща във всички точки на света, самият той щял да ходи да преговаря с американски и руски военни... След първоначалния шок, реших, че ме е поканил отново за приятелка, за да се будалка с мен. Спрях да му отговарям, но разгледах"екипа му" във фейсбук, десетина абсолютно измислени профила с анимирани снимки, свалени изображения от интернет и т.н. В  групата, която е създал пуска безкрайни налудничави монолози за това, че има някаква духовна връзка с Бастет, също с Аполон, смята че всяка информация, която е чул по телевизия, нета е взаимносвързана и част от някакъв пъзел, който само той може да сглоби. По-нататък спрях да чета, защото буквално ми стана зле. Най-лошото е, че твърди, че е сгоден и скоро ще се жени за жена, която е гледал в някакво предаване.Нарича я "съпругата ми", споменава  двете й имена публично. Жената е омъжена, не го познава и представа си няма за неговите "планове за семейство и деца".Осъзнавам, че може да помислите, че се шегувам с вас, но уверявам ви не е така. И аз не мога да повярвам на това, което се случва. Няма как да е шега и от неговата страна, явно си вярва.

Не зная какво да правя, как да му помогна. Намекнах му, че има нужда от специализирана помощ и веднага ме обяви за скучна, посредствена, не съм можела да погледна извън рамките на стандартното мислене. Може ли да ми кажете как се тълкува неговото състояние? Шизофрения ли е, какво е? Какво може да се направи? Не познавам лично роднините му, не разбирам защо са го оставали така, защо не взимат мерки...

Просто не мога да повярвам, че в рамките на два-три месеца е възможно да изпадне в това умопомрачение. Странен беше и преди, но не и налудничав. Сега наистина е съвсем друг човек.

Благодаря ви.

Линк към коментар
Share on other sites


 

Цитат

 

Спрях да му отговарям, но разгледах"екипа му" във фейсбук,

Не зная какво да правя, как да му помогна.

------------

Преди време имах приятел , който по някакви свои причини прекрати всякакви контакти с мен.

че в рамките на два-три месеца е възможно да изпадне в това умопомрачение.

 

:)    В същност какво искаш ?

Например аз пиша тук , защото се упражнявам . А ти какво искаш .Какво искаш да правиш с живота си ?

Цитат

Няма как да е шега и от неговата страна, явно си вярва.

явно се чувства добре . А сигурно и семейството му мисли така . Да му се помогне за какво ?Или е нарушил някакви човешки закони  ?

 

Редактирано от АлександърТ.А.
Линк към коментар
Share on other sites

На Вас определено Ви личи, че пишете, за да се упражнявате.

Обаче няма да е за моя сметка. Питам сериозно и се надявам да ми отговори специалист, а не дървен философ и то по този елементарен и смешен начин, колкото да си пише нещо. Приятна вечер и моля повече да не ме заниманвате с брътвежите си, мистър Александър.

Линк към коментар
Share on other sites

мисис ,  Кристин

специалистите са в съседния сектор ,

 

Редактирано от АлександърТ.А.
Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...