Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Готова съм да работя но ми трябва помощ


Recommended Posts

Здравейте,

Случвало ли ви се е да се чувствате безпомощтни, неразбрани, в безизходица , дефектни, нещо което само на вас ви се случва е някак си странно прогледнали?

Ако да - добре дошли в моя свят. Аз съм така може би месец - месец и малко но имам чувство, че цяла вечно е било така. Чувствам се безсилна и въпреки това готова съм да се боря до дупка, така че ако има психотерапевт, който да му се занимава с мен мога да отделя нужното време и финанси стига да стигнем до края.

При мен всичко започна от една продължителан болест от Октомври до почти края на Декември на белия дроб - излекувах се - нямах търпения да се излекувам и всеки ден си мислех колко ще се радвам на живота само и само да оздравея, как няма да преставам да жиевя, как обичам живота. поставиха ме какви ли не диагнози и станах хипохондричка. Е всичко мина - излекувах се и в един момент и се оказа, че имам толкова много свободно ммм време, че дори не знам какво да правя с него. Имам много тежка връзка, появи се нова паралелна такава, която страшно мнгоо ме радваше до момент в който получих първата си ПА. Това беше малко преди КОледните празници и от тогава съм друг човек. Една седмица след това се научих да контролирам физическите симптоми но тогава развих някакви депресивни. Толкова време седях в къщи и имах апатия към всичко - една седмица не ми се живееше. Коледата беше кошмар = уж семейството до мен а аз като уарена с мокър пърцал. Нова година подобно. След 2-3 седмици мъки реших да се взема в ръце, почнах да спортувам и да излзиам на сила отначалото ми беше турдно, но като че ли после се успокох , реших че ми трябва промяна и че искам да се занимавам с нещо постоянно, може би да запиша да уча нещо и всичко вървеше добре и спокойно докато не прочетох две - три статии за самоубийства. От тогава започнаха натрапчиви мисли, че не ми харесва живота, че нямам смисъл и жел в живота, че живота ми е безмислен и не ме радва нищо = уплаших се че мога да се самоубия и сега от 2-3 дни не мога да спра да мисля само за това. Разсейвам се забавлявам се и хайде хоп  таи мисъл - че ще се самоубия, че е нараня близките си, че съм един депресивен човек. А най - тъжното е че до преди това всички ми казаваха че съм най-позитивният човек на земята, радвах се на всичко, обичах всички и всичко обичах живота, и няма и за какво да съм в такова насторение- семейството ми е здраво - имам много приятели, добър доход, хора , които ме обичат, което ме прави още по виновна че се чувствам така, че не оцеянм нищо. А в момента жиевя без радост и без емоция и имамчувство че цял живот ще съм така няма нищо да ме радва - една изкуствена усмивка и накрая няма да издържа.

 

Има ли смели хора, които са готови да работят с луд човек като мен? Ще бъда лоялен и изпълнителен мациент.

 

Линк към коментар
Share on other sites

,,Има ли смели хора, които са готови да работят с луд човек като мен? Ще бъда лоялен и изпълнителен мациент. ,,

Ще попитам тук - там и ако някой се навие ще ти пиша.

Линк към коментар
Share on other sites

Под луд визирам човек който според него се побърква, защото съм ходила на психиатри и писхилози минавала съм психо тествое и всички казват че съм клинично и физически здрава- просто аз имам усещането, че полудявам.

Линк към коментар
Share on other sites

Да, де и аз бях така, преди да полудея.Сега, когато вече съм луд, ми е много хубаво.

Звънни ми утре по някое време.

Линк към коментар
Share on other sites

другото странно нещо е че от три седмици взимам антидепресанти , а депресивните мисли се усилват - тревожността я контролирам, мисля че съм силен човек, който се бори със това и контролира ума си - но мисли като безмислие от живота и бенадежност на пук на АД се усилват. Аз вярвам в силата на ума и на мисълта и мисля, че вместо да се разглежда изкуствения интелект, трябва да се обърне внимание на човека и работата на ума.

 

Слагам си диагнози като БАР, шизофрения, макар че всички психолози и психиатри казват че не съм луда. Надявам се че мог да се справя с проблема без АД стига да има кой да повярва в мен и да ми каже, че не съм безнадежден случай

Линк към коментар
Share on other sites

 

Bluescorpio  ,

Цитат

Слагам си диагнози като БАР, шизофрения, макар че всички психолози и психиатри казват че не съм луда. Надявам се че мог да се справя с проблема без АД стига да има кой да повярва в мен и да ми каже, че не съм безнадежден случай

:) Много симпатична си  :)  В себе си трябва да разграничаваш емоционални , от логична мисъл .  

Редактирано от АлександърТ.А.
Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...