Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
dchakarov

Дамян

Recommended Posts

Здравейте! Обръщам се към Вас с молба за консултация по въпрос със взаимоотношенията между мен и жена ми.Проблемът е в това,че напоследък тя се чувства нещастна с мен а сме от 9 години заедно,а аз от своя страна започвам да се обърквам и не знам как да оправя ситуацията и сякаш започвам да се отдалечавам от нея а въобще не го искам.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Това е част от динамиката на брачните взаимоотношения. Моментите, в които ни е трудно да стигнем един до друг. Това обикновено са периодите на промяна. Промяна в личната динамика на себепознанието, която неминуемо изисква и промяна в семейната динамика. Факта, че сте объркани и не знаете, защо се получава дадената ситуация, говори, че влизате в нов етап от вашия живот, както индивидуално така и съвместно и ви е нужен водач. 

На времето тези водачи са били хора от семейните общности, хора които познават динамиката на семейството и манталитета в тази малка общност. Днес действителността ни поставя пред по- сложна ситуация. Семейните съветници, вече не са в крак с бързо променящата се действителност във взаимоотношенията, а и отчуждението в семейните общности е много голяма, затова ще е необходимо да потърсите водач "от вън". Човек, който е адекватен и всъщото време неутрален към ситуацията.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
Sign in to follow this  

×