Jump to content
Порталът към съзнателен живот

съвет за грандаксин


Recommended Posts

искам да попитам дали грандаксин води до пристрастяване......страдам от паническо разстройство и съм бил две години на сероксат и две години на золофт,спрях лекарствата за една година защото се почувствах добре но се наложи да ми предпишат грандаксин защото се появиха замайвания.взимам грандаксин по едно сутрин и едно на обяд....пия грандаксин вече 4 години за които ми е помогнало доста но от известно време/5 дена/се появиха замайвания,отпадналост ,напрежение и постоянна сънливост,мога да спя цял ден докато вечер почти не мога да заспя.моля,би ли ми казал някой дали това е от лекарството и дали е нужно да се ходи на лекар за да се смени медикамента с друг.

Редактирано от xarkas
Линк към коментар
Share on other sites

Сбъркал си форума. Не че няма специалисти, които да ти отговорят - има. Но, цялата концепция е различна. Пиеш хапчета за паническо р-во - това само по себе си е огромно неразбиране. Не е болест, за да замазваш невежо и гордо с химия. Никога не е било. Казваш - страдам. Няма как да не страдаш, когато искаш да нагодиш живота, дал ти това прекрасно учебно състояние до малките его прищевки, които, видите ли, не искали ужасното нещо. Накратко - питай в някой от многобройните форуми или фейс групи, фокусирани в безкраен рев и психика на жертва. С разбирането, вложено в и стоящо зад въпросите ти, тук си объркал мястото. Ако все пак искаш да учиш, да развиваш осъзнаването си, тоест да бъдеш истински жив, прочети всички теми в "психотерапия онлайн", засягащи тревожните състояния. За девет години са се натрупали доста и самото прочитане може да ти помогне в преобразуването на гледната точка в здрава и истински работеща в посока хармония! 

Линк към коментар
Share on other sites

Ох, че болна тема, болна защото ми е мъчно за всеки който бори това състояние с медикаменти. Яд ме е, че цели 18 години си пропилях изпивайки цялата "розова" серия на днешната фармация, ад ме е на психиатрите, които дори не споненават, че има алтернатива на тая гадост. Обче хора, вече има достъпна информация, има писано до безкрай из нета, има истински откровения на хора променили до неузнаваемост живота си , при това в правилната за тях посока, след спирането на хапчетата. Да, отковорения от истински, реални хора минали през десетте кръга на ада благодарение на това "лечение". Бавно и неусетно хаповете подкопават основите, рушат всичко. Може да изгонят временно един симптом, но скоро той се връща с още седем свой другарчета. Тези другарчета имат различни имена, с някои от тях вече се познавате, с други тепърва ще се срещате, но едно е сигурно те ще продължат да завземат нови територии. Дребните ежедневни удоволствия ще започват да стават все по-редки, всички мечти някак от самосебе си ще започнат да бледнеят, секс - о да, скоро и това ще се превърне в мъка, губиш се, просто се губиш, душата ти умира. Тези гадости така умело замазват съзнанието, че човек дори не може да допусне, че има алтернатива... А защо ли няма психиатър да ти каже и да те насочи към правилна терапия, аз не мога да го проумея, от човешка, от морална гледна точка... Неизвестността, страха те тласка да продължаваш в тази посока, но щом си в този форум, явно знаеш, че има и друг път, обаче щом не го виждаш, явно още не ти е дошло времето, не ги готов за него... Послушай Орлин, това е моят съвет!

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...