Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Шизофрения , лечение/опит


Recommended Posts

 Искам да споделя тук малко опит за който е по-смел да пробва ако иска.

Тай аз съм психично болен от бая време , дядо ми е бил самоубиец с алцхаимер , майка ми е с шизофрения наследствено.Общо взето от 2 години си пия лекарствата ,откакто сам се усетих че така е по-добре.От 3 години ходя да гледам изгрева , понеже е свързано ще кажа че съм изпитвал бяла светлина докато гледам и като се връщам от там , после и през деня от време на време (и други неща ) ... Също така имам и много силни емоций понякога.Но за съжаление изпитвам и страшен яд понякога ,изведнъж и за кратко , от спомени който почват да ме дразнят най-вече.

Та за какво става въпрос , наскоро започнах тази година пак да ходя да гледам изгрева ... хрумна ми една идея  ,  доста неща съм правил такива така че не се учудвайте , реших както съм гледал изгрева , да си нагрея главата на огъня , през зимата нали се греех на печката ... та нагрях си челото доста , не ме болеше но яко парене усещах по цялото лице , започнах да усещам някакво нагъване в главата си точно както хартията се нагъваше на огъня пред мен (като рефлексна реакция може би) , държах така няколко минути може би в целия ми нос от челото надолу ми стана топло и приятно , усещах и от изгрева светлината в десятката (челото) там беше по приятно та затова стоях така директно до огъня, така пробвах да видя какъв ще е ефекта , един ден - изпитвах нещо в главата си за малко (имам предвид хубаво) - после нищо ,някакви обтягания в мозъка ,и затъпено или дори безчувствено състояние .... след 3 дена спрях да го правя , защото разбрах че ми пречи да се наслаждавам на изгрева ,но забелязах и че нямам никакви чувства на яд и гняв , въобще и емоций нямах известно време.Повече не съм ве нагрявал така от тогава , но и трите пъти изпитах това сгърчване и стягане в мозъка.

Ако не знаете в  миналото преди да измислят лекарствата за психични болести , са правили лоботомия на психично болните - премахват нервите който свързват челния дял ( там и  действа болеста) с останалите дялове на мозъка.действително пациентите били по спокойни на определена цена .... което мисля че и аз  го постигнах  ^^,бях доста уплашен отначало и след това като се информирах за лоботомията още повече , но сега ми е интерестно , как така изведнъж спря и да ми е гадно , никакъв тормоз , никакъв гняв никакви отнасяния или затруднения ,дори спрях лекарствата от тогава да проверя дали ще се появи нещо ,засега си стой така без лоши чувства и без хубави , с лека приповдигнато настроение съм сутринта и това е ....

Хайде след като мине още време пак ще ви обадя струва ли си. :)

Линк към коментар
Share on other sites

Не знам

,, но сега ми е интерестно , как така изведнъж спря и да ми е гадно , "

Слънцето лекува много неща .Тъй като не знам как точно , го оприличавам на любяща майка ,Като ме помилва известно време се обновявам .И няма значение как отнема или дава нужната енергия на подходящото място , но се получава .

 

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...