Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Recommended Posts

Здравейте казвам се Ивайло и проблема ми е следния намирам се в Германия и ми остават около месец да се прибера в България.Преди около 2 седмици след тренировка по точно бягане нещо разтегнах отзад коляното и задната част на бедрата по принцип по зле чувствам дясното. Значи болката е средна мога да си мърдам краката без проблеми но като легна и изпъна краката и ме боли сгъвката на десния крак. Работата ми е свързана с дълго време стоене прав.Когато стоя прав или се навеждам ме болят доста задната част на бедрата.Според мен няма да е нещо опасно но пък постоянно да търпя болка не става.Значи лекувам се с Волтарен мазило 3 пъти се мажа и след това слагам лед.Значи имам и хапчета Ибупрофен 600 но се старая да не ги пия често не знам дали греша или не защото съм чувал че не е много добре да се пият обезболяващи но ефекта от мазилото е нулев.Ще съм ви много благодарен ако някой ме насочи към някакво мазило по ефикасно и към някакво хапчетата просто да изкарам още 30 дни а пък вече в България ще се оправя

Линк към коментар
Share on other sites

Използвал съм също,, Алгасан ". то е на билкова основа . Но защо слагаш лед? Лекар ли ти каза ? Виж упътването на лекарството . До колкото си спомням тези мазила загряват в дълбочина  , като способстват по бързото възтановяване на травмираните тъкани . Така че за леда провери , според мен той ти пречи .

Линк към коментар
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Съвета ми е да не се самолекувате, хеле пък само с обезболяващи. Болката, макал и неприятна, всъщност е живото-спасяваща. Освен това болката ни казва: не движете болната става, мускул, сухожилие, връзка или менискус. Защото временното обездвижването е необходимото условие за самооздравяване. Освен ако не се изисква друга намеса, за пример операция на менискус. Обърнете се към травматолог. Коляното е най-сложната ставна връзка и с него шега не бива.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...