Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Връзка от разстояние


raptiz

Recommended Posts

Здравейте. От много време се колебая дали да пиша тук и накрая се реших. Имам връзка от четири години с момче по-голямо от мен с пет години. Обичам го и се старая нещата да вървят помежду ни, но не се получава. Преди година се преместих да уча и много исках той да бъде с мен, но ми каза,че няма да остави живота си и да тръгне. Тогава реших ,че може би наистина е егоистично да го накарам да си остави, работата, семейството, покрива под главата и всичко, което е в комфортната му зона. Връзката от разстояние е много трудна, когато мога си пътувам, виждаме се, но щом стане въпрос тои да остане за повече от ден при мен, не иска и да чува. Разделихме се за три месеца, след което той някакси ме убеди,че се е променил и не може без мен, повярвах му. И сега съм в същата ситуация. Аз нямам възможност да се прибирам и го навивам той да идва, но той не иска. Не знам правилно ли е да искам от него да остави всичко и да се опитаме да създадем нещо само двамата, далеч от комфортната му зона? Все пак всеки човек мисли различно и може би е егоистично от моя страна. Обърква ме това, че се държи мило, но в същото време, когато стане въпрос за сериозни неща той се държи ужасно.  Моля за някакъв съвет :)

Редактирано от raptiz
Линк към коментар
Share on other sites

Точно егойстичното мислене не допуска , да напусне конфортната зона .При събирането на двама , личните интереси трябва да прерастнат в интереси обхващащи двамата .Ако личните , не се разширят и обхванат интересите и на другия .Общуването остава на нивото на ,,публичния дом" .Но това трудно да се разбере от човек под 20 г.  :) имате връзка от деца , Пораснали сте , а връзката е с детските навици . И връзките се развиват .

Изобщо помисли какво ще сплотява връзката ви . Ако не сте в единомислие по важните неща .

Линк към коментар
Share on other sites

Добре е да поговорите, какво означава, за всеки един от вас, понятието "връзка", "партньорство". Как си представяте такова съжителство. Каква е фантазията на всеки един от вас. Какво би дал и какво би и скал да получи в едно такова съжителство. Ако там има страхове, докато не се преодолеят и трансформират, няма как да има качествено общуване.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...