Jump to content
Порталът към съзнателен живот
raptiz

Връзка от разстояние

Recommended Posts

Здравейте. От много време се колебая дали да пиша тук и накрая се реших. Имам връзка от четири години с момче по-голямо от мен с пет години. Обичам го и се старая нещата да вървят помежду ни, но не се получава. Преди година се преместих да уча и много исках той да бъде с мен, но ми каза,че няма да остави живота си и да тръгне. Тогава реших ,че може би наистина е егоистично да го накарам да си остави, работата, семейството, покрива под главата и всичко, което е в комфортната му зона. Връзката от разстояние е много трудна, когато мога си пътувам, виждаме се, но щом стане въпрос тои да остане за повече от ден при мен, не иска и да чува. Разделихме се за три месеца, след което той някакси ме убеди,че се е променил и не може без мен, повярвах му. И сега съм в същата ситуация. Аз нямам възможност да се прибирам и го навивам той да идва, но той не иска. Не знам правилно ли е да искам от него да остави всичко и да се опитаме да създадем нещо само двамата, далеч от комфортната му зона? Все пак всеки човек мисли различно и може би е егоистично от моя страна. Обърква ме това, че се държи мило, но в същото време, когато стане въпрос за сериозни неща той се държи ужасно.  Моля за някакъв съвет :)

Редактирано от raptiz

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Точно егойстичното мислене не допуска , да напусне конфортната зона .При събирането на двама , личните интереси трябва да прерастнат в интереси обхващащи двамата .Ако личните , не се разширят и обхванат интересите и на другия .Общуването остава на нивото на ,,публичния дом" .Но това трудно да се разбере от човек под 20 г.  :) имате връзка от деца , Пораснали сте , а връзката е с детските навици . И връзките се развиват .

Изобщо помисли какво ще сплотява връзката ви . Ако не сте в единомислие по важните неща .

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Добре е да поговорите, какво означава, за всеки един от вас, понятието "връзка", "партньорство". Как си представяте такова съжителство. Каква е фантазията на всеки един от вас. Какво би дал и какво би и скал да получи в едно такова съжителство. Ако там има страхове, докато не се преодолеят и трансформират, няма как да има качествено общуване.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега

×