Кон Круз 297 уведоми модератор Добавено Септември 3, 2017 Има ли техники чрез които човек може да забърза/забави времето, така да се каже. Да направи така, че дадени мигове да му се струват по - дълги или съответно по - кратки? Например, работните дни да му се струват толкова бързо минаващи колкото почивните. Имам усещането, че на някои места времето тече по различен начин. Например в малка и тиха тоалетна сякаш тече по - бавно, отколкото в голям офис в който има поне още един човек. Вашите впечатления. Сподели това мнение Link to post Share on other sites
Misha64 65 уведоми модератор Добавено Септември 4, 2017 Доколкото ми е известно от езотеричната литература време няма...умът го създава, така, че усещането за бързо или бавно време е промяна на състоянието на ума /съзнанието/....колкото си по-вътре...по в себе си, по в центъра..в медитативно състояние....не в егото.....времето сякаш се забавя....може би...съвсем в центъра е вечността?.... 2 АлександърТ.А. и Кон Круз reacted to this Сподели това мнение Link to post Share on other sites
Кон Круз 297 уведоми модератор Добавено Ноември 22, 2018 В тоалетната ни е медитативно тихо. Като съм в тоалетна и имам чувството, че времето тече по по - различен начин. По - бавно. Сподели това мнение Link to post Share on other sites