Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Ivanov82

Объркан съм доста

Recommended Posts

Не съм писал отдавна тук понеже мислех,че почти съм се отървал от паник атаките си благодарение на Диляна Колева. От 5 ноември  насам  развих настинка и липса на апетит. И след това не мога да преценя кога имам нужда да се храня и понякога като ям и не искам да преглътна храната си. И не знам защо е така. Нямам анорексия уверен съм. Бях писал в една тема преди няколко месеца ,че се боря с паник атаки от 2014 насам и загубих несъзнателния си хранителен рефлекс тогава. И до ден днешен като ям мисля преосмислям. Не мога да ям механично. Как да разгранича кога ми се яде и да си върна този несъзнателен или подсъзнателен механизъм обратно.От 5 ти насам до ден днешен мозъка ми не знае какво върши. Корема ми е празен , но не ми се яде. Имам болки в гърлото да но само на супи ли да я карам. Съжалявам ако ви се струват бръщолевения и несвързаности , но съм адски адски объркан. Не съм побъркан определено още се надявам :)

 

Благодаря ви предварително 

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

,, Как да разгранича кога ми се яде и да си върна този несъзнателен или подсъзнателен механизъм обратно.,,

Няма как, за това , приемаш,че никога не ти се яде.Никога!

Има хора които никога не спят, http://www.zajenata.bg/невероятно!-запознайте-се-с-човекът-който-не-спи-от-35-години-и-не-старее!-news26260.html

http://sanovnik.bg/n4-21479-Човекът,_който_не_спи

ти си човек, на когото никога не му се яде.

Приеми го.

Редактирано от д-р Тодор Първанов

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Да де докторе но лисата на апетит и тоя несъзнателен механизъм остават още нерешени. моля ви за съвет. Почнах да медитирам но ме боли тилът след това . Има доста често главоболие като цяло. Това част от стреса ли е ? Как да формирам хубави мисли и да върна несъзнателно преглъщащия механизъм. Досега никога не съм получил отговор на този въпрос. Или съм уникален в историята на Човечеството :)

Редактирано от Ivanov82

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Виждам ,че не ме разбра, така ще си бъдеш до края на живота.Но, не си уникален,  на земята има и други като теб, поне аз съм виждал, даже тази година. Той си го прие.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Нещо не ви разбирам дълбочината на мисълта. Аз ви питам сериозно вие един вид с подигравка. Не мога ям нормално фокусирам се върху всяка хапка заради подсъзнателния ми страх, но след наличието на този несъзнателен механизъм дори и да имам желание пак ми е адски трудно. Всеки шум ме стресира допълнително. Дори и като пия вода дори. Не знам как по друг начин да ви ги илюстрирам. Дано никога не бъдете в моето положение един ден. Обяснете поне за този другия човек.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Разбира се, че си специален - вселената се грижи за уникалната "неповторимост" на натрапливата ти фиксация, типична обаче за сума ти народ. Тодор не се шегува - просто си спестява повтарянето: натраплив си и с отговори на натрапливостите се стига до още и още натрапливости, гордо човъркащи неувереността на несигурността си. Така или иначе ще четеш, ще предъвкваш, ще се свръхвглеждаш в телцето, от позицията на малкото его ще свръхконтролираш тщеславно страховете си, с което ще ги раздухваш, за да се роди още и още натраплив, невротичен контрол.... 

Нищо особено не преживяваш. Има маса народ като теб, всеки със своите си фиксацийки. Въпросът е, че те могат да са всякакви, докато механизмът на справяне е сигурен, когато го искаш. Искаш справяне, или всички да се въртят около гордостта на неврозата ти? Ако е първото, супер - тълкуването на мислите се свежда до подходящо, следва много шегуване, транс, медитативно пропускане. Последното се получава, когато първите стъпки са качествено добре преминавани. Ако искаш обаче само да ревеш, влизаш в графа хистеричка, прикриваща вторичните си хистерични печалби с окр. Ти си знаеш! 

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

доктор Баев като го имам грипа и болката в гърлото плюс това не е никак лесно. Как да ви ги обясня по добре не съм се вкопчил или фиксирал. Просто имам липса на апетит болки в гърлото и дискофорт като се храня. Не може да се напъвам да ям и да си причинявам сам паник атаки като трябва да плюя и се ошашавам защо се получава това към момента.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Както говорихме, проблемът изисква терапия. С теб се видяхме само един път и  положителния ефект продължи няколко месеца, но това не е решение на проблема. Знаеш как е необходимо да се процедира. Така няма да стане.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Благодаря моля ви да си пишем на лично да обсъдим вариантите. До средата на януари и дори да искам не мога да съм в България. Да решим на лично варианти. Благодаря ви предварително.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites
Guest Кермит

Приятел, въобще на лично трябваше да започнеш първи тази тема. Защото от развитието ѝ личи, че това е било начинът, по който щеше да ти е най-полезно.

Успех!

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Колкото повече бягаме, толкова повече ни настига... :) Смирение, приемане, обичане ! Успехи :)

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега

×