Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Recommended Posts

Здравейте, имам проблем с доверието към партньора си и това почва да граничи с лудост. Всяко едно едно нейно действие ми се струва , че е насочено към идеята да ме изиграе. Имам панически страх , че ще ме изостави заради по добър избор. Тя е прекрасна разбираща търпелива и всичко което бих искал да видя в идеалната жена. От друга страна съм сексуално зависим. Не мога да спра да мисля за секс. Понякога маструбирам по 7-8 пъти на ден а в същото време с нея в леглото почнах да се провалям. Моля помогнете.

Линк към коментар
Share on other sites

Ако чувстваш, че си интелигентен човек и ученето ти се отдава, започни самостоятелно да работиш върху себе си, с оглед – повдигане на нивото ти на разбиране на живота и облагородяване на съзнанието ти. Всяка човешка личност има нужда от това, но малцина са, които го осъзнават и това са само необикновените хора.

Всички трудности, в живота ни, са нещо като "остен"; т.е. несгодите, които преживяваме, са нарочно са изпратени от Провидението, в живота ни – с цел, постепенно да ни избавят от съществуващото състояние на застой, в еволюцията на съзнанието ни.

Споделянето на секса не е нещо лошо, но сексът е най-висшето преживяване, достигнато от животните – а човек трябва да се научи да мисли, правилно. Защото неправилната мисъл и погрешното чувство – задължително раждат и недостойните постъпки, в резултат на които, ние страдаме. Когато страдаме, в неведението си (т.е. в неразбирането си на живота)  – обвиняваме други хора, за неудачите си, но причината е винаги вътре, в самите нас.

Успех; ти не си сам! Всички ние, на своето време, минаваме по този труден път! Много същества, незабележимо, за теб самия, ще ти помогнат, ако ти решиш да се стремиш само към доброто! :)

Линк към коментар
Share on other sites

Човек не е дораснал да има нещо което не е готов също да изгуби... Проблемът ти има много просто решение - ти я остави първи... Но естествено ако имаше силата да го направиш, нямаше да си в това състояние. Така че бавно и мъчително ще чакаш тя наистина да те остави заради нещо по-добро... Можеш да пробваш с психолог, но тази ситуация е кармична, докато не се разиграе напълно, надали има голям шанс да я промениш... 

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...