Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Recommended Posts

Здравейте, имам проблем с доверието към партньора си и това почва да граничи с лудост. Всяко едно едно нейно действие ми се струва , че е насочено към идеята да ме изиграе. Имам панически страх , че ще ме изостави заради по добър избор. Тя е прекрасна разбираща търпелива и всичко което бих искал да видя в идеалната жена. От друга страна съм сексуално зависим. Не мога да спра да мисля за секс. Понякога маструбирам по 7-8 пъти на ден а в същото време с нея в леглото почнах да се провалям. Моля помогнете.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Ако чувстваш, че си интелигентен човек и ученето ти се отдава, започни самостоятелно да работиш върху себе си, с оглед – повдигане на нивото ти на разбиране на живота и облагородяване на съзнанието ти. Всяка човешка личност има нужда от това, но малцина са, които го осъзнават и това са само необикновените хора.

Всички трудности, в живота ни, са нещо като "остен"; т.е. несгодите, които преживяваме, са нарочно са изпратени от Провидението, в живота ни – с цел, постепенно да ни избавят от съществуващото състояние на застой, в еволюцията на съзнанието ни.

Споделянето на секса не е нещо лошо, но сексът е най-висшето преживяване, достигнато от животните – а човек трябва да се научи да мисли, правилно. Защото неправилната мисъл и погрешното чувство – задължително раждат и недостойните постъпки, в резултат на които, ние страдаме. Когато страдаме, в неведението си (т.е. в неразбирането си на живота)  – обвиняваме други хора, за неудачите си, но причината е винаги вътре, в самите нас.

Успех; ти не си сам! Всички ние, на своето време, минаваме по този труден път! Много същества, незабележимо, за теб самия, ще ти помогнат, ако ти решиш да се стремиш само към доброто! :)

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Човек не е дораснал да има нещо което не е готов също да изгуби... Проблемът ти има много просто решение - ти я остави първи... Но естествено ако имаше силата да го направиш, нямаше да си в това състояние. Така че бавно и мъчително ще чакаш тя наистина да те остави заради нещо по-добро... Можеш да пробваш с психолог, но тази ситуация е кармична, докато не се разиграе напълно, надали има голям шанс да я промениш... 

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега

×