Jump to content
Порталът към съзнателен живот

За слънцето


Кон Круз

Recommended Posts

Според учените "Слънцето, както повечето звезди, е част от главната последователност и освобождава енергията си чрезядрен синтез на водородни ядра в хелий. В своето ядро Слънцето преобразува по този начин 620 милиона тона водород всяка секунда." (https://bg.wikipedia.org/wiki/Слънце). Според тях, до няколко милиарда години, слънцето ще умре, най - просто казано. Което ще доведе и до загиване на живота на земята. Ще му се изчерпят запасите от хелий и водород и ще спре да ни свети и да ни грее.

Според посветените, на слънцето живеят високоеволюирали духове, в сравнение с които ние земните хора сме като малки дечица. И слънчевите светлина и топлина, които получаваме и които поддържат животи ни във физическите тела са всъщност енергия на гореспоменатата високоеволюирала слънчева цивилизация, която изпраща енергията си към нас. 

Съчетаеми ли са двете разбирания за това тъй важно небесно тяло или са противоречащи си? Ако приемем, че на угасналите слънца (звезди) е имало слънчеви цивилизации, какво е станало с тях, че тези звезди да умрат? Може би са преминали в по - възвишени и фини измерения и това е довело до смъртта на обитаваните от тях звезди? И ако е така, навярно същото ще сполети и нашето слънце. 

Но ако една цивилизация замени друга, тоест ако сегашните слънчеви жители бъдат заменени от нови такива, изглежда логично животът на слънцето да продължи несравнимо по - дълго, отколкото си представят учените.

Редактирано от Сивобелия
Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...