Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Бебешка кехлибарена огърлица за безболезнено никнене на млечни зъби


Recommended Posts

КЕХЛИБАРЕНА ОГЪРЛИЦА ЗА ПО-БЕЗБОЛЕЗНЕНО НИКНЕНЕ НА МЛЕЧНИ ЗЪБИ  ПРИ БЕБЕТАТА И ДЕЦА

Какво представлява никненето на бебешките зъби и кога то започва?

Никненето на бебешките зъбки е процес, който може да започне много рано (на 3 месеца), на нормалана средна възраст ( между 5-ия и 7-ия месец), или пък по-късно. Няма вълшебна възраст за поникване на първото зъбче – това е много индивидуално и често следва унаследени модели.

 

Кои са началните симптоми  при поникване на бебешките зъби?

Нормални симптоми при никненето на зъбки са  плача, хремата, понякога обриви по лицето, брадата и областта на шията. Като цяло бебето започва да поставя в устата и да дъвче всичко, да трие венците с ръчички, да слюнчи по-интензивно.

Какво предствлява кехлибарената огърлица за бебета?

Кехлибарената бебешка огърлица е традиционен лек при поникване на бебешки зъбки. Носенето на  балтийския кехлибар в близост до кожата успокоява бебето без да е необходимо да се прибягва до лекарства. В Европа, кехлибарът от векове се използва като природен аналгетик. Естествените му противо-възпалителни и болкоуспокояващи свойства го превръщат в ценно средство за успокояване на бебето по време на периода на никнене на зъбките. Той е идеално решение за родители, които търсят хомеопатичен продукт, т.е. естествен начин за успокояване на бебето си през този период.

Кой може да използва/носи кехлибарената огърличка?

Кехлибарените огърлици могат да бъдат носени от деца на възраст между 3 месеца и 2 години – времето, когато бебешките зъби спират да растат. Всъщност, привикването на бебето от най-ранна възраст да  носи кехлибарена огърлица е добра идея, тъй като, колкото по-рано започне да я носи, толова по-лесно то свиква с нея. Бебетата толкова привикват към тях, че не им обръщат внимание, което обикновено се изразява в дърпане или се опити да бъдат захапани.

Безопасност при използването на бебешката огърлица

 

Предлаганите огърлици/колиета са специално предназначени за бебета и се характеризират с безопасност и дълготрайност. Основните характеристики на безопасност включват следните характеристики:

§  всяко мънисто е ръчно вързано, така че всички мъниста да останат непокътнати, каквото и да случи и да няма риск от задушаване;

§  огърличката е проектирана така че да гарантира безопасността на вашето дете, като всяко мънисто е завързано и отпред и отзад, така че ако се случи огърлицата да се скъса (а тя ще се се скъса само, ако се приложи прекомерна сила), то само едно манисто ще изпадне, а останалите ще останат непокътнати.

§  Закопчалката е направена от кехлибар и  механизъм от пластмасов винт. Тя е лабораторно тествана за освобождаване, което гарантира най-висока безопасност

 

Какви са характеристиките на предлаганите бебешки огърлички?

§  Всички кехлибарени огърлички са с приблизителна дължина 31-33 см;

§  Предлаганите огърлички са от директен производител от Европа - Латвия.

§  Кехлибара, от който са изработени огърличките е гарантирано истински.

 

Тел. за контакт: 0888 288 131

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...