Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
dobipav

Бебешка кехлибарена огърлица за безболезнено никнене на млечни зъби

Recommended Posts

КЕХЛИБАРЕНА ОГЪРЛИЦА ЗА ПО-БЕЗБОЛЕЗНЕНО НИКНЕНЕ НА МЛЕЧНИ ЗЪБИ  ПРИ БЕБЕТАТА И ДЕЦА

Какво представлява никненето на бебешките зъби и кога то започва?

Никненето на бебешките зъбки е процес, който може да започне много рано (на 3 месеца), на нормалана средна възраст ( между 5-ия и 7-ия месец), или пък по-късно. Няма вълшебна възраст за поникване на първото зъбче – това е много индивидуално и често следва унаследени модели.

 

Кои са началните симптоми  при поникване на бебешките зъби?

Нормални симптоми при никненето на зъбки са  плача, хремата, понякога обриви по лицето, брадата и областта на шията. Като цяло бебето започва да поставя в устата и да дъвче всичко, да трие венците с ръчички, да слюнчи по-интензивно.

Какво предствлява кехлибарената огърлица за бебета?

Кехлибарената бебешка огърлица е традиционен лек при поникване на бебешки зъбки. Носенето на  балтийския кехлибар в близост до кожата успокоява бебето без да е необходимо да се прибягва до лекарства. В Европа, кехлибарът от векове се използва като природен аналгетик. Естествените му противо-възпалителни и болкоуспокояващи свойства го превръщат в ценно средство за успокояване на бебето по време на периода на никнене на зъбките. Той е идеално решение за родители, които търсят хомеопатичен продукт, т.е. естествен начин за успокояване на бебето си през този период.

Кой може да използва/носи кехлибарената огърличка?

Кехлибарените огърлици могат да бъдат носени от деца на възраст между 3 месеца и 2 години – времето, когато бебешките зъби спират да растат. Всъщност, привикването на бебето от най-ранна възраст да  носи кехлибарена огърлица е добра идея, тъй като, колкото по-рано започне да я носи, толова по-лесно то свиква с нея. Бебетата толкова привикват към тях, че не им обръщат внимание, което обикновено се изразява в дърпане или се опити да бъдат захапани.

Безопасност при използването на бебешката огърлица

 

Предлаганите огърлици/колиета са специално предназначени за бебета и се характеризират с безопасност и дълготрайност. Основните характеристики на безопасност включват следните характеристики:

§  всяко мънисто е ръчно вързано, така че всички мъниста да останат непокътнати, каквото и да случи и да няма риск от задушаване;

§  огърличката е проектирана така че да гарантира безопасността на вашето дете, като всяко мънисто е завързано и отпред и отзад, така че ако се случи огърлицата да се скъса (а тя ще се се скъса само, ако се приложи прекомерна сила), то само едно манисто ще изпадне, а останалите ще останат непокътнати.

§  Закопчалката е направена от кехлибар и  механизъм от пластмасов винт. Тя е лабораторно тествана за освобождаване, което гарантира най-висока безопасност

 

Какви са характеристиките на предлаганите бебешки огърлички?

§  Всички кехлибарени огърлички са с приблизителна дължина 31-33 см;

§  Предлаганите огърлички са от директен производител от Европа - Латвия.

§  Кехлибара, от който са изработени огърличките е гарантирано истински.

 

Тел. за контакт: 0888 288 131

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
Sign in to follow this  

×