Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
Слънчева

Мисъл за деня-30.4.-6.5.2018г

Recommended Posts

Мисъл за деня-30.4.2018г

Хората са нещо като фабрики, които обработват грубия суров материал и така обработен го изпращат през пространството в други светове. Съзнателно или несъзнателно, човек работи на Земята за съграждане на по-висок свят от физическия.


Трансформации

830a2ab31649714bda0d55f4eb1fb1a8.jpg

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Мисъл за деня-1.5.2018г

...Човек трябва да започне със силните дарби, вложени в него, и с тях да работи. Това означава определяне посоката на движението. Който е определил посоката на своето движение, той има акустика на съзнанието си. Който има акустика на съзнанието си, той може правилно да трансформира енергиите си. ...Да си поет, учен, музикант или художник, това значи да изучаваш и прилагаш законите на акустиката на човешкото съзнание. По тези закони човешкото съзнание може да се развива.

Акустика на съзнанието

stihove-ot-sbornika-KWANTOWA-POEZIA.jpg

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Мисъл за деня-2.5.2018г

Човек трябва да разбира живота на външните промени и живота на вътрешните промени, които стават в душата му, и да ги различава. Да бъде облечен в плът и кръв, като физическо същество, това е необходимост за човека, защото така, именно, той черпи материали за физическия живот. ...Разнообразието на формите е също тъй необходимо условие за развиването на човека.

На Бога живаго

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Мисъл за деня-3.5.2018г

Бог създаде земята като част от небето. Затова, който живее добре на земята, ще живее добре и на небето; който живее добре на небето, ще живее добре и на земята. Значи, земята и небето съставят едно цяло. Щом си дошъл на земята, изучавай всичко, което тя ти предлага. Изучавай камъните, растенията и животните. Във всяко животно се крие известна добродетел, или някакво изкуство.

Петте разумни девици

foto--veverice--vevericka--bozk--priatelstvo--laska-4271.jpg

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Мисъл за деня-4.5.2018г

Задачата на хората не се заключава в правене на погрешки и престъпления. Те са дошли на земята по една необходимост на своето развитие. Те имат велика мисия и предназначение – да завладеят земята, да бъдат господари на всички животни. ...Кой може да владее и да бъде господар? Да владееш земята, това значи, да я обработваш, както трябва, да туриш ред и порядък навсякъде. Да бъдеш господар на животните, това значи, да ги ръководиш; така да се грижиш за тях, че и те да бъдат доволни от тебе. Само разумният, добрият и свободният човек може да владее земята и да бъде господар на по-слабите същества.

Все що е писано

136610675077711.jpg

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Мисъл за деня-5.5.2018г

Човек е свързан с разумния свят, със същества от висока култура – светии, ангели, архангели, които държат сметка за всяка негова постъпка, за всяка мисъл и чувство, които излизат от ума и сърцето му. Един ден, той ще отговаря за всичко, което е допуснал в себе си. ...Изразходва се грамадно количество слънчева енергия – светлина и топлина, различни елементи... Всичко това струва милиони и милиарди. ...Който злоупотребява с правата, които му са дадени, лишава се от благоприятните условия на живота - да се ражда и преражда.

Все що е писано

Angeli-na-Zemiata-2-205x300.jpg

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Мисъл за деня.6.5.2018г

Днес Господ казва: Сит съм на вашите жертви... И свети Георги казва: Сит съм на вашите агнета. Ако искам да ям, от вас ли ще очаквам? Хората се извиняват със свети Георги. Те си хапнат, а казват, че за свети Георги ги колят, той да отговаря. Хитри са хората! Те ядат, а свети Георги плаща! ...Ако хората са хитри, Бог е умен. Той ще навика в тях, и свети Георги и ще го пита:" Ти искал ли си да ти колят агнета? – Никога, Господи! Голямо дело ще се заведе против нас. Това трябва да знаете! Можеш да заколиш едно агне, но кое агне и кога? Да заколиш едно агне, това значи, да го трансформираш, да мине от по-низко в по-високо състояние, от по-долен в по-горен живот. ...Вън от това, клането е престъпно действие.

Отиде след Него

d0b3d0b51.jpg

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
Sign in to follow this  

×