Jump to content
Порталът към съзнателен живот
ivostanev

Добър сервиз за гуми

Recommended Posts

Приятели, купих си нови 19ки джанти за колата и искам да им купя и хубави гуми, също да ги сложат без да ги надраскат.. предложете един читав сервиз във град варна, благодаря! Не става да съм дал 1800лв и да ми ги надерат..

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

,,Че то сега това сервизи ли са ? Едно време какви сервизи имаше , ехее ." ......Ако ти звуча несериозно , то е защото Варна не ми е позната . Но същото положение е и в София . Не че няма сервизи ,има . И то по няколко на всеки 10 минути , срещаш .Проблема е друг . Отивам при един приятел , роднина даже , да ми оправят нещо по ходовата част .Той ме праща при съдружника отговарящ за тази дейност ,а той при изпълнителя .На другия ден , колата е готова и пито--платено , тръгвам си доволен :) .Не предполагах че може да забравят да поставят кората под двигателя . След седмица видях , но вече беше изгубена .За някой това не е проблем , но за мен е огромен . Постоянно се оплитат треви в ремъка и алтернатора се зацапва .

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Да, напълно ми е познато.. за това и писах темата тук, но след като писах и се сетих за един приятел, който наскоро се беше хвалил, че взел едни джанти и се сетих да го питам и ми препоръча https://medina-med.com/ каза ми да вляза да видя за точният адрес на сервиза и така направих, но ще отида днес или утре .. :)

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Моля регистрирайте се, за да коментирате

Вие можете да публикувате коментар след като влезете в акаунта сиВлизане Сега

×