Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Recommended Posts

Здравейте на 16 съм и искам да получа отговор на един въпрос дали съм гей. Всичко започна когато бях на 13 години когато почнах да мастурбирам като всяко любопитно дете разглеждах различните сайтове и попаднах на гей порно. Този вид порно много ми хареса дори може би 1 година мастурбирах само на тази тема и после почнах да изпитвам чуство на депресия защото не исках да бъда такъв, да бъда хомосексуалист. За обобщение почнах да се дерзая на 15 като видя ли  мъж се появяват едни чуства които не мога да си обесня искам да съм с момиче не защото ме е страх да бъда гей , просто не искам да бъда хомосексуалист вече съм объркан харесвам ли момичета или какво и защо се възбуждам от мъже. Искам някой да ми помогне, да ми даде съвет.

Редактирано от banko3
Линк към коментар
Share on other sites

Здравей! 

Разбирам, че си объркан, но преди всичко най-важното е да бъдеш откровен със самия себе си. Да си хомосексуален не е нещо, което можеш да промениш - това е част или не от твоята природа.

Тук идва моментът на няколко въпроса:

преди 23 часа, banko3 каза:

не исках да бъда такъв, да бъда хомосексуалист

 

преди 23 часа, banko3 каза:

не защото ме е страх да бъда гей , просто не искам да бъда хомосексуалист

- Какво означава за теб да бъдеш хомосексуалист?

- Каква е представата ти за хомосексуалистите?

- Какво е лошото на това да си хомосексуален?

- Какво е доброто на това да си хетеросексуален?

- Какво би станало, ако си гей?

За твоите представи става дума, за тях пиши, нека ги разгледаме. Тук си в анонимно пространство, никой не знае кой си, безопасно е да бъдеш откровен. 

Влюбвал ли си се в момиче?

А в момче?

Това са въпроси, чиито отговори знаеш за себе си, можеш да ги получиш, ако си позволиш. За себе си вече си усетил кое те привлича и кое не в женското тяло, в мъжкото, има ли определени личности, на които подражаваш, като които искаш да бъдеш? 

ОК е да си гей. ОК е да не си гей. ОК е да харесваш и жени, и мъже. 

Любовта не е причина за срам и неудобство, а може да бъде изживяна красиво - полът няма значение, всъщност не само той няма значение! Възрастта, расата, предпочитанията и интересите и т.н, са все фактори, безсилни пред емоциите, които можем да изпитаме и това е много човешко. Заслужава да бъде разбрано и уважено. 

 

Ако желаеш отговори на въпросите, които съм ти задала. :)

Редактирано от Ines Raycheva
Линк към коментар
Share on other sites

×
×
  • Добави...