Cherven Svetiq 4 уведоми модератор Добавено Април 22, 2015 (edited) Здравейте аз съм Георги - черен брат ,който още не е паднал. Ей тай, решил съм ариманичен проблем ... Това е което мога да кажа че знам че някой от диаметрално противоположна гледна точка(на моята диаметрално противоположна) разбира за мен. Иначе и без да разбирам много дълбоко колко е дълбоко... ме Докосва Истината ... Бейнса Дуно ... Редактирано Април 22, 2015 от Донка Сподели това мнение Link to post Share on other sites
B__ 1920 уведоми модератор Добавено Април 24, 2015 Как разбра, че си черен? Сподели това мнение Link to post Share on other sites
Cherven Svetiq 4 уведоми модератор Добавено Април 26, 2015 Ами белите братя как разбират че са бели? Явно не се пита кой получава отговор на молитвите си , какви "други" изживявания има и т.н. Някой сън и аз мога да споделя ,но как съм разбрал ... Сподели това мнение Link to post Share on other sites
Пламенен 2 уведоми модератор Добавено Април 10, 2017 Здравейте, на всички. Нов съм само в сайта, с известно количество натрупана информация и без капка практика С учението на Учителя се запознавам косвено и самостоятелно от няколко години, бавно и полека като плашливо дете. Къде ли не се лутах, кой ли прехвален гуру не гледах и четях. Като изваден от клиширана поговорка странях от своите(Българските и в частност, Учителя) братя. Назряло е времето за мен (Доколкото усещам. Надявам се, наркотиците на нашето време(ТВ, интернет) не са претъпили докрай чувствителността ми). Ще се радвам, ако имате желание и търпение да приемете още едно агне във вашето стадо, та да не се лута изгубено. Поздрави от Братска Англия! 2 Донка и АлександърТ.А. reacted to this Сподели това мнение Link to post Share on other sites
Розалина 7254 уведоми модератор Добавено Април 10, 2017 Добре дошъл Пламен . Който търси,намира.Бъди поздравен и ти сред нас .Ще се радвам ,тук да ти хареса и да се ползваш от беседите и всичко свързано с Учението . 1 Донка reacted to this Сподели това мнение Link to post Share on other sites
Донка 6611 уведоми модератор Добавено Април 11, 2017 Здравей Пламен и добре дошъл при нас! Надявам се и аз да намериш онова, за което душата ти и Учителя са те довели тук. Слях темата ти с нашите запознанства като знак, че вече си един от нас Очакваме да споделиш с нас всичко, което те вълнува, особено приложението на Учението в живота - най-ценното нещо! Бог е в малките неща, така че не се колебай, ако това, което вълнува душата ти, е нещо дребно и лично.... Ние сме обикновени хора като теб и в Учението няма по-напред, по-назад, по-високо и по-ниско.... както е във Вселената. Сподели това мнение Link to post Share on other sites