Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Стигнах ли до лудоста


Recommended Posts

Със сълзи на очи пиша съсипан се вече наистина се считам от лудите наистина .

Имам Окр от 5 г. Последните два месеца и сегашните 2 дена за мен са ад появи се една мисъл ,че мога да нараня дъщеря си тя е на 2 и половина мисълта е както си седи така беззащитна мога да я нараня а тя не може да отвърне защото е беззащитна и преставата а и образа ги виждам и местното  е толкова истинско че ще го направя когато я прегръща и преди и сега чуствам безчувственост студенина й много дълбоко в себе си аз си давам живота за нея без нея не мога. 

Сега ме страх да остана с нея сама защото чуството,  че ще и направя нещо е много силно все едно съм на косъм ,а мисълта постоянно изниква и виждам как и правя нещо е така като си мих съдовете се появи тази мисъл и това чуство ,полудяха ли ако да бих искала веднага да взема мерки мисля за самоубийство за да не навредя на никого страх ме е от безчуствието и усещането че съм на косъм да го направя . Страх ме да не го направя много е силно усещането не искам много от живота освен умствено да съм здрава и да умра спокойна когато видя дъщеря ми като булка и е постигнала нещо в живота си искам да съм здрава стъпила на земята жена да съм добра майка да съм добра съпруга да нямам тези мисли много ли искам от живота ?

Не се смятам за човек вече безчувствена съм нямам реалност чуство наистина полудях остава ми месец да се прибера в БГ , а мисля да се прибера ли веднага защото с тази мисъл аз няма да мога да издържа моля за съвет а ако съм опасна да постъпя веднага в клиника страх ме да не навредя или нараня детето си в момента даже чуствам и виждам образа ако е Окр това е най гадната натрапливост от всички до сега !!! Моля за съветите на специалистите. Със сълзи на очи ви моля 

Редактирано от Reni Hrisotova
Линк към коментар
Share on other sites

Здравей,

моя съвет е да започнеш психотерапия и в процеса на работа да разбереш механизма и как всъщност работи ОКР. Също така проце и книгата Ти не си твоя мозък.

Поздрави,

Васи

 

Редактирано от Василена Христова
Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...