Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Порното и сексуалността


emanuil6

Recommended Posts

Възможно ли е на едно момиче хем да и харесва да гледа и такова порно дето е с гейове и лесбийки включително, а в същото време тя нито да е лесбийка нито да е дори бисексуална?!? Може ли някой да се кефи на хомо порно без да е поне бисексуален ??

Линк към коментар
Share on other sites

Всичко е възможно във вътрешния ни свят! Особено през късните фази на пубертета!

Тогава са ситуациите, в които нещо се "прекършва"!  Волята и решителността да се устои на натиска на обществената среда и да се себезаявят като индивиди с манталитет синхронен на физиологичния им пол, при доста млади хора не сработва. Не успяват да устоят на напрежението, поради слаб характер и доста по-раншни "причини", формирали този характер.

Тогава несъзнаваната контрасексуалност избива и "превзема Аз-а", а така се получава идентифициране с другополовия поведенчески модел, а от тук и самоопределяне като душевна принадлежност към другия пол, а физиологична разлика с предното.

В подобна ситуация и подсъзнателните сексуални влечения започват да стават "объркани" спрямо нормално заложеното по природа.

А чисто и просто става въпрос за личен проблем със сексуалната идентификация и последващите от това проблеми в комуникацията в обществото. Това е и причината млади хора, с подобни лични проблеми, да се събират на групи по интереси(базирани на идентична лична травма), а в тези групи да са "облъчвани" с патологичните изкривявания на характера на по-възрастните индивиди в групата и така да губят доста време от живота си, за да открият това, за което наистина са на този свят, отвъд егоцентричното фокусиране върху травматичното им наследство от младостта и произтичащото от това напрежение.

Професионален съвет по повдигнатия от теб въпрос, би могъл да получиш във форума "Психотерапевтични насоки онлайн"!

 Има и отделни теми, в които също можеш да изследваш сам, запознавайки се със споделени лични проблеми на писалите.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...