Jump to content
Порталът към съзнателен живот
emanuil6

Порното и сексуалността

Recommended Posts

Възможно ли е на едно момиче хем да и харесва да гледа и такова порно дето е с гейове и лесбийки включително, а в същото време тя нито да е лесбийка нито да е дори бисексуална?!? Може ли някой да се кефи на хомо порно без да е поне бисексуален ??

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Всичко е възможно във вътрешния ни свят! Особено през късните фази на пубертета!

Тогава са ситуациите, в които нещо се "прекършва"!  Волята и решителността да се устои на натиска на обществената среда и да се себезаявят като индивиди с манталитет синхронен на физиологичния им пол, при доста млади хора не сработва. Не успяват да устоят на напрежението, поради слаб характер и доста по-раншни "причини", формирали този характер.

Тогава несъзнаваната контрасексуалност избива и "превзема Аз-а", а така се получава идентифициране с другополовия поведенчески модел, а от тук и самоопределяне като душевна принадлежност към другия пол, а физиологична разлика с предното.

В подобна ситуация и подсъзнателните сексуални влечения започват да стават "объркани" спрямо нормално заложеното по природа.

А чисто и просто става въпрос за личен проблем със сексуалната идентификация и последващите от това проблеми в комуникацията в обществото. Това е и причината млади хора, с подобни лични проблеми, да се събират на групи по интереси(базирани на идентична лична травма), а в тези групи да са "облъчвани" с патологичните изкривявания на характера на по-възрастните индивиди в групата и така да губят доста време от живота си, за да открият това, за което наистина са на този свят, отвъд егоцентричното фокусиране върху травматичното им наследство от младостта и произтичащото от това напрежение.

Професионален съвет по повдигнатия от теб въпрос, би могъл да получиш във форума "Психотерапевтични насоки онлайн"!

 Има и отделни теми, в които също можеш да изследваш сам, запознавайки се със споделени лични проблеми на писалите.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Моля регистрирайте се, за да коментирате

Вие можете да публикувате коментар след като влезете в акаунта сиВлизане Сега

×