Jump to content
Порталът към съзнателен живот
emanuil6

Порното и сексуалността

Recommended Posts

Възможно ли е на едно момиче хем да и харесва да гледа и такова порно дето е с гейове и лесбийки включително, а в същото време тя нито да е лесбийка нито да е дори бисексуална?!? Може ли някой да се кефи на хомо порно без да е поне бисексуален ??

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Всичко е възможно във вътрешния ни свят! Особено през късните фази на пубертета!

Тогава са ситуациите, в които нещо се "прекършва"!  Волята и решителността да се устои на натиска на обществената среда и да се себезаявят като индивиди с манталитет синхронен на физиологичния им пол, при доста млади хора не сработва. Не успяват да устоят на напрежението, поради слаб характер и доста по-раншни "причини", формирали този характер.

Тогава несъзнаваната контрасексуалност избива и "превзема Аз-а", а така се получава идентифициране с другополовия поведенчески модел, а от тук и самоопределяне като душевна принадлежност към другия пол, а физиологична разлика с предното.

В подобна ситуация и подсъзнателните сексуални влечения започват да стават "объркани" спрямо нормално заложеното по природа.

А чисто и просто става въпрос за личен проблем със сексуалната идентификация и последващите от това проблеми в комуникацията в обществото. Това е и причината млади хора, с подобни лични проблеми, да се събират на групи по интереси(базирани на идентична лична травма), а в тези групи да са "облъчвани" с патологичните изкривявания на характера на по-възрастните индивиди в групата и така да губят доста време от живота си, за да открият това, за което наистина са на този свят, отвъд егоцентричното фокусиране върху травматичното им наследство от младостта и произтичащото от това напрежение.

Професионален съвет по повдигнатия от теб въпрос, би могъл да получиш във форума "Психотерапевтични насоки онлайн"!

 Има и отделни теми, в които също можеш да изследваш сам, запознавайки се със споделени лични проблеми на писалите.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега

×