Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Еротичен пренос


Recommended Posts

Здравейте хора имам нужда от вашите съвети и мнения! В Продължение на половин година ходех при Психотерапевтка, заради постоянна ми нужда от любов. Тя много ми помогна, но усетих, че развививам зависимост постоянно да я виждам, чувам и да бъда около нея. Влюбих се в нея!!! Преди 6 месеца прекратих терапиите си с нея, защото вече не можех да крия и ме беше страх, че ще й призная какво чувствам(да вмъкна, че докторката се държеше много професионално.). Как може толкова много време да мине и аз да продължавам да мисля за нея.Не е нормално, плюс това никога не съм харесвала жени(харесвам мъжете). Постоянно си я представям пред мен, не искам повече да е така. 

Редактирано от Sisisi6
Линк към коментар
Share on other sites

преди 1 час, Sisisi6 каза:

Преди 6 месеца прекратих терапиите си с нея, защото вече не можех да крия и ме беше страх, че ще й призная какво чувствам

Изпуснала си момента да споделиш важна промяна във вътрешния ти свят с човекът, който в онзи момент е бил най-адекватният помощник, за да те наставлява и обясни какво се случва с теб.

Най-малкото, защото е бил в час с вътрешните ти мисловно-чувствени потоци в онзи ти етап!

Съвсем нормално е да стане така! Когато си неподготвена за "освободената" от вътрешните ти противоречия психична енергия, която изведнъж "бликва", да я насочиш към човека, който е спомогнал да се почувстваш по-жизнена. И то по най-детинския начин - да се влюбиш. ;)

Линк към коментар
Share on other sites

 . Тя ти е помогнала да преосмислиш различни неща което е вдъхновяващо преживяване . Просто тя е част от това преживяване . Както ти казва Кипензов ---най добре е снея да наместиш нещата .То е за да не си зависима от нея .

пп това не  е ,,тази" :)  любов . Както не е  любов любуването на красива гледка , вдъхновяваща постъпка или др. нещо извън сексуалното деиствие

Друг вид любов е .Подобна на майчината , братската , към родителите и т.н.

Цитат

В онзи ден преди да си тръгна й казах, че силно съм се прощивързала към нея, но тя смени темата с съвсем друго нещо. 

Темата е деликатна защото така се разбира в обществото ---любов е равносилно на секс . А на практика любовта има десетки лица .За това има и понятие обхващащо всичко което е любов и се нарича Божия Любов .

Редактирано от АлександърТ.А.
Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...