Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Иво

Блог - Инструкции за активиране и Условия за ползване

Recommended Posts

Условия и Правила за ползване на Блог

Преди да създадете свой Блог, моля запознайте с изложените по-долу правила.

Създавайки свой Блог вие се съгласявате да не публикувате в него материали, които са клеветнически, неточни, обидни, вулгарни, обезпокоителни, нецензурни, езически, сексуално ориентирани, порнографски, заплашителни, расистки, подбуждащи към омраза или дискриминация, нарушаващи тайната и неприкосновеността на личния живот на трети лица и/или са по друг начин в нарушение на законодателството на Република България.

Ако попаднете на Блог материал, противоречащ на правилата описани по-горе, молим да ни уведомите максимално бързо, за да можем да предприемем съответни мерки. Ние можем да отстраняваме подобни материали и ще направим всичко възможно те да бъдат премахнати колкото се може по-скоро, стига да преценим, че това се налага. Също така, ние можем да отстраняваме материали и цели блогове, които смятаме, че не са в духа на сайта.

Ние не носим отговорност за публикациите направени във вашия Блог. Ние не отговаряме и не гарантираме за точността, цялостта и полезността на нито една публикация във вашия Блог и не носим отговорност за съдържанието на което и да било мнение. Ако мнението или материалът публикуван от вас не е ваше дело, вие сте задължен да посочите линк към източник. Ние не отговаряме за за публикуването на защитени с авторски права материали. Всяка една публикация изразява възгледите и мнението на своя автор, а не на сайта като цяло.

Екипът на сайта си запзазва правата да променя по-горните правила по всяко време и без специално предизвестие. Задължение на съответния Блогър е да следи за това.

Инструкции за активиране на Личен Блог

Ако сте съгласни с по-горните правила щракнете върху линка Създай Блог и следвайте инструкциите.

Празни лични блогове или блогове с по няколко публикации, които не се ползват дълго време, се изтриват.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites
Гост
Тази тема е затворена за писане.

×