Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Шах Online - България 5-то място от 900 отбора - Включи се!


Trifonov

Recommended Posts

Бълагарският отбор (BULGARIAN TEAM) във сайта: www.chessmaniac.com се намира на 5-то място от над 900 отбора от цял свят!

Отбора е съставен от 90 професионални и непрофесионални шахматиста от цялата страна, но с цената на доста усилия успява да се задъчжи във върха на класирането.

Всеки Българин или приятел на България е добре дошъл в отбора, като за целта е необходимо да изиграе 5 задължителни игри, за да получи право за участие в отбор и да се сдобие с личен рейтинг.

С помоща на търсачката на сайта www.chessmaniac.com е необходимо са де свържете със отборния капитан или помощниците му:

Отборен капитан на BULGARIAN TEAM:

mariptrvbg

Помощник-капитани на BULGARIAN TEAM:

damien89

VonVonofirt

ElenManovski

KingOfOrgs

kaiovraca

FaVoRiTaT

Класацията на сайта се прави на база на точковия актив на играчите на отбора, като отборни точки се получават за победа +2 точки, а за загуба и равен не се присъждат или отнемат такива. Отборни точки се печелят само при записване за групови двубои, предизвикани от капитаните на два отбора, а самото записване става от Teams/ Join Teams Matches.

BULGARIAN TEAM притежава и ИМА НУЖДА ОТ ВСЯКАКВО НИВО ИГРАЧИ - независимо дали са Начинаещи, Напреднали или Професионалисти.

Отбора притежава сплотен колектив играчи, активен отборен чат а и периодично се стартират и вътреотборни турнири така, че е подходящ за повишаване на личните умения в тази игра.

Така, че всеки, който може да помогне да запазим и подобрим престижното си класиране - ДА ЗАПОВЯДА на www.chessmaniac.com !!!

Успехи!!!

Линк към коментар
Share on other sites

  • 3 years later...

Можете да играете директен или кореспондентен шахмат и тук:

http://chess.nauka.bg/

Изисква се регистрация, отделна от тази във форума (http://nauka.bg/forum/), макар че може да бъде със същото потребителско име и със същата парола като тези във форума. Когато си изберете някого за противник, хубаво е да му пратите лично съобщение чрез системата за лични съобщения на форума.

Пожелавам ви приятни игри и много победи на шахматното бойно поле!

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...