Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
Trifonov

Шах Online - България 5-то място от 900 отбора - Включи се!

Recommended Posts

Бълагарският отбор (BULGARIAN TEAM) във сайта: www.chessmaniac.com се намира на 5-то място от над 900 отбора от цял свят!

Отбора е съставен от 90 професионални и непрофесионални шахматиста от цялата страна, но с цената на доста усилия успява да се задъчжи във върха на класирането.

Всеки Българин или приятел на България е добре дошъл в отбора, като за целта е необходимо да изиграе 5 задължителни игри, за да получи право за участие в отбор и да се сдобие с личен рейтинг.

С помоща на търсачката на сайта www.chessmaniac.com е необходимо са де свържете със отборния капитан или помощниците му:

Отборен капитан на BULGARIAN TEAM:

mariptrvbg

Помощник-капитани на BULGARIAN TEAM:

damien89

VonVonofirt

ElenManovski

KingOfOrgs

kaiovraca

FaVoRiTaT

Класацията на сайта се прави на база на точковия актив на играчите на отбора, като отборни точки се получават за победа +2 точки, а за загуба и равен не се присъждат или отнемат такива. Отборни точки се печелят само при записване за групови двубои, предизвикани от капитаните на два отбора, а самото записване става от Teams/ Join Teams Matches.

BULGARIAN TEAM притежава и ИМА НУЖДА ОТ ВСЯКАКВО НИВО ИГРАЧИ - независимо дали са Начинаещи, Напреднали или Професионалисти.

Отбора притежава сплотен колектив играчи, активен отборен чат а и периодично се стартират и вътреотборни турнири така, че е подходящ за повишаване на личните умения в тази игра.

Така, че всеки, който може да помогне да запазим и подобрим престижното си класиране - ДА ЗАПОВЯДА на www.chessmaniac.com !!!

Успехи!!!

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Можете да играете директен или кореспондентен шахмат и тук:

http://chess.nauka.bg/

Изисква се регистрация, отделна от тази във форума (http://nauka.bg/forum/), макар че може да бъде със същото потребителско име и със същата парола като тези във форума. Когато си изберете някого за противник, хубаво е да му пратите лично съобщение чрез системата за лични съобщения на форума.

Пожелавам ви приятни игри и много победи на шахматното бойно поле!

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
Sign in to follow this  

×