Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Летен събор-2 на Тринога - от 12 до 20.07


Recommended Posts

От 12 до 20.07, в околностите на с. Желен (близо до Своге), ще се проведе 9-дневен международен събор, посветен на: екоземеделие и опазване на околната среда, природна медицина и профилактика, адекватни форми на образование, възпитание и взаимо-отношения, бизнес и различни видове изкуство.

jelen.gif

Основни инициатори са сдружение "Тринога" и М.И.Р., като е налице и подкрепа от страна на местното кметство и на няколко софийски и други организации и фирми с отношение към споменатите теми. Ще участват екоактивисти, специалисти по природолечение, хора на изкуството и науката и други, от цялата страна и от чужбина.

Форумните мероприятия ще бъдат безплатни. Всеки ще може да участва в събитията - през цялото време или през част от 9-дневния период. Осигурена е растително-млечна храна 3 пъти дневно, срещу дарения от по 2 лв. на хранене. Това не покрива всички разходи, така че с благодарност бихме приели още дарения в пари или провизии.

ОБЩА ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОГРАМА

За 12.07: До обяд: Настаняване. След обяд: Запознаване. Представяне дейността на "Тринога" и "М.И.Р. Въпроси и отговори. Вечер: Културна програма (изпълнения на утвърдени и нови таланти, филми).

За 13.07: До обяд: Екоземеделие - практика и обмяна на опит. След обяд: форум на тази тема - отзиви и предложения за бъдещи инициативи. Вечер: Културна програма.

За 14.07: До обяд: Природна медицина - разнообразни методи за развитие на тялото и ума; практическо опознаване на билки. След обяд и вечер: форум „Здраве, общество, природа”; изложение на книги и природни продукти по тези теми; културна програма в паузите. (Очаква се и присъствие на редица медии).

За останалите дни: До обяд: Опознавателни излети и работа сред природата. След обяд: Разнообразни лекции и кръжоци - може и едновременно няколко, на отделни групи. Вечер: Културна програма.

Конкретните часове на занятията и свободните културни изяви ще бъдат уточнени на място, най-късно един ден предварително. Желаещите да водят кръжоци, лекции или практически занятия е добре да се обадят на тел. 02/ 871 50 47 или 0888 214483 няколко дни преди началото на събора, за уточняване на тяхната презентация.

За повече информация:

Тел. 0885 050565, 0886 479015 и 0888 214483;

www.trinoga.org; www.mirbg.info.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...