Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Лятната Духовна Школа на Рила - 2006


Recommended Posts

:v: От утре сме гоооре на Езерата и мислено ще бъдем с всички вас :v:

:feel happy: Любов преизобилна + Любов свята + Любов пресвята+....цветовете на Дъгата...за всички всички светли душички :feel happy:

:feel happy: Любов + Светлина + Мир + Радост :feel happy:

Линк към коментар
Share on other sites

  • 3 weeks later...

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички братя и сестри в България от далечно Чикаго.

Вече и тук се играе Паневритмия от тази пролет/ www.paneurhythmy.us /.

Тук казват е столицата ни в чужбина с над 100 000 души българи.Така че

надяваме се да станем повече и по силна група.Тази година за първи път в

САЩ се прави национален сбор на 19 Август в Crestone,Colorado.Със замисъл

да стане централен за цяла Северна Америка т.е. паралелен на този на Рила

и така празнуването му да се разширява.Бих споделил с вас още нещо.В

Канада има още едно място където Учението е приложено на дело/виж

www.michaeideunov.com /.Това го научихме скоро и се изненадахме.Така се работи за новото Учение-без много шум,с голяма Любов,с "малки"резултати

"всеки ден,всеки час,всякоя минута".

На всички,които ще танцуват на Рила днес- ефирен полет.

Ще чааме да споделят това що се не описва.

СВЕТЪЛ ДЕН.

Линк към коментар
Share on other sites

Поздрави на всички от мен. Благодаря за поканата от Васко и Синева, която приемам с удоволствие и за пръв път се включвам в този интересен портал.

Тази година за втори път ми се даде възможност да се кача на Рилските езера за участие в духовната школа на Бялото братство. Сега ще споделя своите впечатления. Надявам се да е интересно на онези, които нямаха възможност да присъстват. Престоят ми беше от 12 до 21 август 2006 г. Времето за разлика от миналата година беше прекрасно-слънчево, сухо и невероятно топло. От зимни якета нямаше никаква необходимост. Но снегът на отделни преспи сега е повече, отколкото миналата година. Всичко, което преживях там докосва дълбоко душата. Сега се чувствам невероятно пречистен и зареден с енергия. Няма да забравя как пяхме песните на Учителя-Аин фаси, Бершид ба, Да бих те слушал, Да имаш вяра, Махар Бену Аба, Химна на великата душа, Ще се развеселя и много други. Как след паневритмия всички хванати за ръце пяхме Братство единство. Нощните бдения на 16,17,18 август бяха нещо много трогателно, мистично. Духовният наряд на вр. Острец също беше впечатляващ. В празничните дни 19,20 август паневритмията беше много хармонична по мое усещане. Хубави концерти се проведоха при езерата Близнаците и Съзерцанието. Открих, че тук на планината почти всеки втори е поет и творец. Много приятни мигове на общуване с високоинтелигентни хора. Духът на колективизъм беше добре забележим. Всеки отиде да донесе дърва за огъня за кухнята. Макар, че по принцип дежурната група се грижи за водата, по време на нашето дежурство, докато се огледаме-всички туби бяха отново пълни. Езерата и тази година бяха почиствани по градове. На 19 август паневритмията беше в три големи кръга, нещо което миналата година не се случи. А цигуларите бяха около 15. За сравнение миналата година бяха 3-4. Според мен новите отношения на колективизъм, братство и любов тук се прилагат доста успешно. Атмосферата в лагера през цялото време беше много сърдечна и искрена. Имаше братя от Италия, Франция, Канада, Русия, Македония и от къде ли още не. Струва си да минеш през трудния преход до лагера, и някои други битови трудности, но когато стъпиш на тревата при Бъбрека или Чистотата, и всички в бяла премяна завъртят колелото на Паневритмията, душата ти се изпълва с вдъхновение, веднага забравяш всички несгода. Само заради този миг си струва да преминеш през всички трудности. Свършихме една малка работа за себе си и за света в тези дни. Казахме си до нови срещи през следващата година.

Линк към коментар
Share on other sites

А как се става член на Бялото братство?Има ли специален прием ?Моля за информация.

Учението е по свобода. Аз не съм член на книга, не съм приеман по някакъв специален начин. Но се чувствам съпричастен и симпатизирам на Бялото братство. Приемам другите за мои братя, те мен също. Всички си принадлежим.

Линк към коментар
Share on other sites

:v::thumbsup2:

Учението е по свобода. Аз не съм член на книга, не съм приеман по някакъв специален начин. Но се чувствам съпричастен и симпатизирам на Бялото братство. Приемам другите за мои братя, те мен също.

:) И аз съм така :v: Да изпълним Волята Божия!

:feel happy: Любов + Светлина + Мир + Радост :feel happy:

Линк към коментар
Share on other sites

Значи следващото лято и аз мога да се кача на Рила и няма да се чувствам чужда ?

Разбира се! Всеки може да идва и е добре дошъл. Едва ли има по-свободно духовно учение от това. Имам наблюдения върху други учения и мога да го твърдя. Учителят казва:"Всеки е добре дошъл, никого не гоня и никого не задържам. Всичко трябва да се върши по свобода." Ще ти разкажа моят опит, преди година и половина за пръв път дойдох в Братството, казах че се занимавам и с йога и имам източен учител, и въпреки това групата ме прие като равен, има уважение, толерантни са към мен. Няма никакъв фанатизъм и ограничения. Чел съм беседи по време на наряд, участвал съм в молитвените бдения на Рила, въобще можеш да правиш всичко това ако имаш желание и никой няма да те спре. Знанието наистина се живее тук в Братството. Тук на Рила никой не се чувства чужд. Всички сме едно голямо семейство.

Линк към коментар
Share on other sites

http://yogiaol.hit.bg/2006.doc

На този сайт можете да видите фоторепортаж от Братския събор на Рила, който ще продължи до 23 август. Размер на файла 1 мБ.

Линк към коментар
Share on other sites

:) Хармонията да е винаги в и около нас + Рила + Езерата + Любовта :)

:feel happy: Любов + Светлина + Мир + Радост :feel happy:

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...