Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Кампания против рак на гърдата. Поход "От Любов към Живота"


Guest Ивета

Recommended Posts

Най-мащабният поход срещу рака на гърдата в България ще събере хиляди столичани на 27-ми септември, в 10.30 часа пред Народен театър „Иван Вазов” в гр. София. Маршрутът на благотворителното събитите ще премине по ул. Дякон Игнатий, по бул. Витоша и ще завърши пред НДК, като за първи път инициативата ще обхване и градове в цялата страна.

За първа година активните столичани ще имат възможност да се включат в кампанията “От любов към живота” не само като участници, но и като посланици на добра воля редом с официалните посланици на кампанията Цветана Манева и Мария Гроздева.

Всеки желаещ да бъде отговорен към своето здраве и здравето на хората около себе е необходимо само да се регистрира на сайта на кампанията www.otlubov.com с минимум двама свои близки и заедно с тях да участва в Националния поход срещу рака на гърдата на AVON. На сайта на кампанията всеки кандидат-посланик ще намери личните съвети на звездите към кого да се обърне в желанието си да набере съмишленици, информация и статистика за заболяването в България, както и информация за розовите продукти от благотворителната серия „От любов към живота”.

Като благодарност за активното отношение организаторите на кампанията AVON България ще дарят допълнителни профилактични прегледи на жени в нужда в гр. София, равни на броя участници в похода срещу рака на гърдата. За участниците в събитието са подготвени и допълнителни изненади. Eдни от най-известни и любими български изпълнители ще се включат в кампанията с два благотворителни концерта – на стартовата точка пред Народния театър „Иван Вазов” в 10:30 часа и на финалната точка пред НДК. По време на благотворителните базари посетителите ще имат възможност на живо да се срещнат с едни от най-обичаните български певци, спортисти и актьори, а за най-малките участници ще има на разположение специални детски кътове.

За всеки участник в похода партньорите на кампанията Coca-cola Light и Бъргър София са подготвили безплатни напитки и сандвичи.

На апела на кампанията “Застани до мен” откликнаха Силвия Лулчева, Гергана Гунчева, Елена Петров, Лилана, Ива Екимова и д-р Елмира Павлова, управител на Националния онкологичен медицински център, които лично поканиха столичани да се включат в тяхната приятелска група и да участват редом с тях в похода срещу рака на гърдата на AVON на 27-ми септември.

Освен прегледите в гр. София, AVON България ще дари още 2000 прегледи за градове, в които мобилните машини не са оперирали: Тетевен, Севлиево, Елена, Луковит, Червен бряг.

източник

Редактирано от Мона
Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...