Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Чувство за вина


Recommended Posts

Здравейте!

От доста време се каня да пиша!Може би трябваше просто да отворя тема такава ,но ми се ще да чуя професионално мнение.Изпитвам непоносимо чувство за вина,че сложих край на дългата си връзка.Опитах след това с друг човек, но продължавах да се измъчвам, заради предната връзка.Реших ,че е немога да се залъгвам така, а и новия човек.И с него се разделих.Мина повече от година, а аз съм сама и нямам желание за нова връзка.Но продължавам да мисля за него.Много често го сънувам.Даже и близки сънувам, които ми казват каква грешка съм направила.Опитах даже да се събера с човека, нещо което с друг не съм постъвала така!Немога да се позная.Като обсебена се чувствам от идеята за него. :(

Ще се радвам да чуя мнения.

Линк към коментар
Share on other sites

Здравейте !

Милиони хора по света страдат от чувства, които ги измъчват. Tези чувства са нежелани и всички искат да се избавят от тях . Дали това е чувството на срах , вина , гняв, загуба , ревност и т.н. няма значение .Въпросът е, че те страдат и не знаят какво да направят, за да станат отново свободни и щастливи .

Всъщност това прави психотерапията. С нейна помощ хората се избавят от болезнени чувства , независимо какви са те .И това става с работа , в която клиентът и терапевтът са екип, който има една цел- да освободи клиента от оковите на болезненото, ограничаващо и безсмислено чувство .Тук, както разбираш, какво е чувството, дали ще е вина или някое друго няма голямо значение .Въпросът е, че е работа на двама души, единият от които знае, как да помогне на другия да стане отново свободен.

Съветвам Ви да намерете психотерапевт .Може би само няколко сесии ще Ви направят отново свободна и щастлива. Желая Ви успех!

Hip

Редактирано от hip
Линк към коментар
Share on other sites

×
×
  • Добави...