Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Донка

Условия за ползване

Recommended Posts

Предлагам условията да звучат така:

С участието си в този проект, вие се съгласявате, че:

1. Дарявате доброволно своя личен труд за неговото реализиране. Работите със Словото само тогава, когато и само така както сърцето ви насочва. Избирате задачите си сами свободно и доброволно и сами определяте темпото и начина на работа. Съгласувате работата си с другите сътрудници, участвате в екипите и общувате в средата на проекта само по свое лично желание и по начина, по който се чувствате спокойни, радостни и свободни.

2. Всички права за разпространението на обработваните лекции и беседи принадлежат на издателство Бяло Братство, което е основен инициатор на проекта за електронната библиотека. Това ви дава сигурността, че при сканирането, обработването и разпространяването в интернет и на други носители на всички материали, до които имате достъп в качеството си на сътрудник в този проект, няма да имате неприятности с други издателства.

3. Съдействате за популяризирането на проектите и осигуряването с информация и достъп до тях на всеки, който проявява желание да участва по някакъв начин или да се ползва от информацията и материалите, с които работим. Вие сами решавате по какъв начин да става това.

4. Всеки е добре дошъл и равен с всички останали сътрудници. Всеки е свободен да се присъедини или да излезе от проекта по всяко време.

5. Проектът приема с уважение всеки според личното му предпочитание и усет и дава свобода на всеки да приема и участва по своя начин, както и да не го приема и да не участва в него. Последното не променя по никакъв начин положителното отношение на проекта към тези, които имат негативно отношение към него.

Редактирано от Донка

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites
Гост
Тази тема е затворена за писане.

×