Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Донка

Кой отговаря лично на вашите въпроси и предложения

Recommended Posts

1. Иван Джеджев - Хирон (координатор в издателство Бяло Братство, администратор е на сайта www.bialobratstvo.info, работи повече от 10 години за идеята за електронния архив и е председател на комисията по електронни медии) - отговаря на въпросите и предложенията, свързани с източниците, текстовете, работата с тях и с качването им в интернет и всичко свързано с тези процеси. Отговаря на всички въпроси, свързани с развитието и организацията на проекта и неговите подпроекти, както и за отговорностите на сътрудниците. Отговаря за връзката и координацията между сътрудниците в уики и сътрудниците на издателство Бяло Братство. Отговаря на основните въпроси, свързани с каталогизирането на Словото.

2. Ивайло Станев (един от създателите на Портала и негов главен администратор) - Отговаря на въпроси и предложения по техническата организация, визия и изпълнение на настоящата виртуална среда (уики + форум). Отговаря на въпросите, свързани с координацията между сътрудниците, работещи в уики, издателство Бяло Братство и всички останали структури в братството.

3. Донка Иванова - отговаря на въпросите и предложенията ви по ориентирането на желаещите да сътрудничат в началната степен на корекция на разпознатите беседи.

4. Станимир - отговаря на въпроси по използването на уикисредата и проверява коригираните беседи преди да бъдат предадени на коректорите и редакторите от следващите нива на обработка.

5. Надежда Насева - отговаря на въпроси и предложения във връзка с организирането на каталога на Словото - с неговата структура,както и допълнения,конкретизиране на отделните теми и техните подразделения.

6. Васил Василев, Васил Назъров - отговарят на въпроси, свързани с работата по каталогизирането на беседите в електронен вариант.

Редактирано от Донка

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

×