Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Забавно


Guest Fut

Recommended Posts

Явно доста съм разлигавила народа около себе си. Ти знаИш ли как мачконта всички и никой ми не плаща за тази работа. Ееееехххххххх село мое :3d_146:. Така е в нашия град, ако нямаш вуйчо владика няма и поп да станеш и жив те погребват. Така си говорихме с една приятелка художничка която се пресели в София преди доста време и там естествено се реализира:feel happy:.Иначе не е истина какво са ни карали да работим двете и при какви условия се запознахме и станахме приятелки, но... А аз си се държа яко за стария сух клон и го не изпущам, какво да правя, обичам си го градчето , обичам духът му и това е.

Редактирано от Eлф
Линк към коментар
Share on other sites

Пиша тук, понеже тази тема се гледа повече. По телевизията казаха, че днес и утре след полунощ ще има звездопад. Който иска може да гледа. Казаха, че ще падат по сто метеора на час, но не уточниха дали ще се вижда явлението навсякъде. По - добре щяло да се вижда в полета и балкани, защото не пречели градските светлини, но не всички градове са чак толкова осветлени та да пречи осветлението им.

Линк към коментар
Share on other sites

Елф, да бе бъзикаш нещо съвременните "розенкройцери"? :)

Нищо не съм писала за розенкройцерите, дюдюках си нещо там за гоблените и въобще не съм го свързвала този гоблен с тях. :) Това си е християнски символ по принцип, независимо за кой клон на Християнството става въпрос. На мен например много трудно ще ми привлече вниманието някой гоблен на религиозна тематика, но този е малък, семпъл и много нежен. Страшно го харесвам, едно от любимите ми гобленчета е, тооооооооолкова е нежно :3d_053:

Редактирано от Eлф
Линк към коментар
Share on other sites

Срещна ли се две планети едната се оплакала на другата,че страда здравословно...

" От какво страдаш...?"

"Ах, имам хомо-сапиенс...crazy.gif"

"Не се притеснявай ...то скоро ще отмине".smile.gif

Линк към коментар
Share on other sites

Тъкмо четях нещо в тази насока. В книгата "За силите на природата", сборник с идеи на Учителя, пише че човек не може да победи природата. Ако земята бъзе взривена от хората в резултат на война, това победа ли ще е над природата ? Или може би ще е победа над тази част от природата, проявяваща се в това кътче на вселената, пирова победа.

Линк към коментар
Share on other sites

Мъж се прибира и заварва в дома си жена си и цяла тумба мъже. Пита я : "Какво правят всичките тези мъже у дома ?!". Тя : "Това са членовете на моя клуб." Минават няколко дни. Прибира се жената у дома и заварва мъжа си и около него цяла тайфа жени. Пита го :"Какви са всичките тези жени тук ?!" А той : "Това са клубовете на моя член !"

Линк към коментар
Share on other sites

Забавна история разказана на 20.08.1920 год.в гр. В.Търново от Учителят.

Един руски цар отправил писменна молба до четиридесет манастира в Русия,с молба ,в който манастир се намира главата на св.Йоан Кръстител,да му я изпратят. Пристигнали четиридесет глави от четиридесетте манастира. Царят свикал Светия синод и запитал: "Знаете ли колко глави имал св.Йоан Кръстител?" "Една глава",отговарят те. "Не ,четиридесет глави." Завел царят светите старци и им ги показал. "Моля ви се ,махнете тези заблуждения"-казал царят и разпратил главите по местата им.  :3d_146:  :3d_077:

 

Линк към коментар
Share on other sites

41574_175118925475_4387_q.jpg

Тери Пратчет:

´Ангуа се затрудни, като при всеки разговор с Ноби по сложни въпроси. Китките й описваха плавни движения, сякаш месеха тестото на мислите й. - Исках да кажа ... Ти нали знаеш как наричат мъжете, които носят рокли и перуки ? - Знам, госпожице. - Наистина ли? - Да, госпожице. Съдии.´

Редактирано от Eлф
Линк към коментар
Share on other sites

Един мъж се прибира по-рано от командировка, а жена му била с любовника. Като чула, че се отваря входната врата, казала: "Бързо! Качвай се на масата и почвай да оправяш крушката." Любовника се качил на масата...Влиза мъжът.

- Къв е тоя?...

Жената:

- Това е електротехника, дойде да оправи крушката...

- Добре, а...защо е гол?

- Такъв са имали, такъв са пратили...:3d_146:

Линк към коментар
Share on other sites

Адвокат се обръща към съдията :

- Господин съдия, моят клиент си призна напълно честно как е извършил кражбите си. Такава честност в днешни дни е рядко срещана. Следователно, няма как толкова честен човек да е извършил тези кражби.

Линк към коментар
Share on other sites

Изповед :

"Дата на изпращане:18 Март 2008

Искам да съм Джедай !!! Да мачкам простолюдието само със силата на мисълта. Да местя разни работи само с поглед. Да си седя по цял ден и само да раздавам мъдрости,и да говоря в обратен словоред, че да е по интересно...Нищо да не правя освен да имитирам скромност, но все пак да знам, че съм най-великият джедай... И когато се наложи да махам с лазерната сябя и да трепя тъпаците сякаш са досадни мухи...А като ми писне да мина на тъмната страна...е тогава какво мачкане ще стане... не е истина. ( You can achieve a power gretaer than any Jedi)"

:lol: :lol: :lol:

Линк към коментар
Share on other sites

Тери Пратчет:...„Общо взето, алхимиците в Анкх-Морпорк успяваха единствено да превръщат златото в по-малко злато.“

~~~

Пукне ли се лято и аз се преселвам при бялото братство :3d_014:. Таз година изучавам виолетовата краска в дълбочина :3d_139:Иначе са добри служители на истината :3d_125: и са много добродушни щото ме пущат да си ходя вкъщи вечер :sorcerer:.

П.П. Смокини и черници, настинчицата ми се оказа цяла пневмония :3d_119:

Редактирано от Eлф
Линк към коментар
Share on other sites

Алберт Айнщайн умира и отива на небето. Посреща го самият Господ.

- Добре дошъл, Алберт! За нас е чест, такъв велик учен, такава велики формули измислил!

Айнщайн казва:

- Остави ги моите формули. Аз цял живот чакам този миг, та да видя твоята формула - онази, по която направи човека.

Господ се дърпа:

-Това са стари работи, нищо интересно няма, какво толкова...

След дълго настояване Господ дава на Айнщайн едно смачкано листче. Ученият чете внимателно, по едно време се сепва и казва:

- Но, Господи, тук има грешка?!

- Е, да де...60.gif

smile.gif При една гледачка отива диригент на симфоничен оркестър, за да разбере как ще се развие кариерата му:

- Виждам, че работиш с две раце.

- Точно така, казал диригента.

- И много хора командваш.

- Да, така е.

- Ха, така слушай чедо - казала гледачката:

- Когато умреш ще станеш диригент на 'хора' на ангелите.

- Е... има време до тогава, казал диригента.

- Няма време, утре почваш!:angel:

Един се събужда на сутринта и гледа някаква грозотия до него в леглото.

- Ти коя си ма?

- Ама не помниш ли, ние снощи се обичахме...

- И на колко години си?

- Ти колко ми даваш?

Оня се вгледал в нея и казал:

- Е не, хората не живеят до толкова!:hmmmmm:

На една жена мъжът и умрял. Жената започнала всеки ден да ходи на гробището и да ридае:

- На кого ме оставииииии... Нямам си палто за зимата, нямам дърва за печкатаааааа... Ти, мерзавецо, ти не помисли за менееееее...

Това се повтаряло всеки ден. На пазача на гробището му писнало и един ден и казал:

- Госпожо, те умрелите всяка вечер излизат от гроба да се разходят. Ако искате, да кажа на съпруга ви за вашите претенции.

На следващата сутрин жената пак идва на гробището, намира пазача и пита:

- Говори ли с моя мерзавец?

- Да, госпожо. И искам да ви кажа, че съвсем не сте права. Човекът каза, че непрекъснато мисли за вас. Още каза, да ви предам, че в момента не може да направи нищо, защото е още нов. Ако можете да изкарате някак зимата, а на пролет щял да дойде да ви вземе при него...:rolleyes:

Редактирано от Мария-София
Линк към коментар
Share on other sites

Гост
Тази тема е затворена за писане.

×
×
  • Добави...