Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Да помогнем с положителна мисъл


Recommended Posts

Да помогнем с положителна мисъл

Здравейте приятели, искам да ви покажа една инициатива за обща положителна мисъл в сайта, който съм направил

Там има над 200 приятели с увреждания, който са си направили представяния и още два пъти повече, които не са.

Започнахме всяка вечер да изпращаме положителни мисли към тях. Знам, че тук има много добри и светли хора, който ще се включат с положителни мисли и молитви за всички хора с увреждания от сайта - мисля, че те заслужават. Отдавна обмислям как да им помогна и това е един от начините - направен е общ чат в Скайп и който желае, може да влезе там, за да се създаде още по-голяма близост между хората, които харесват идеята.

Всичко добро и до скоро.

Линк към коментар
Share on other sites

Поздравления за идеята!!! :thumbsup2:

Със сигурност тези хора поне не се чувстват толкова самотни, а чувството, че не си сам понякога те носи на криле и прави чудеса. Дай Боже!

Ще се опитам и аз да помогна с насочване на положителната си мисъл към тях! :3d_015::3d_044:

Линк към коментар
Share on other sites

Аз също ще подкрепя тази идея, хора с такава силна енергия и мисъл като теб Христо, повели такива инициативи и работещи в тази посока определено са рядкост и определено разнасят силната си енергия навред.

Линк към коментар
Share on other sites

Здравейте, приятели!

Ще си направим и още един час за Положителна мисъл заради хората, които не могат да се включат в 20.30ч. Втория час е 21.30ч.

Приятели, знаете, че от 1896-97г. в етерното тяло на човечеството нахлува голяма духовна вълна. Хората започват да се пробуждат. Форумите тук са доказателство за това и не само те.

Всички усещаме подема в сърцата си, всички знаем, че врмената са много интензивни и нашето съзнание е далеч по-развито от съзнанието преди. Ако тъмната ложа преди е работила на физическото поле, то сега борбата става на едно друго ниво, а именно в нашите сърца и умове.

Приятели, за това трябва да се обединим на това ниво, ако там не сме заедно, във физически план дори да се събираме, няма да има толкова голям ефект.

Моята мисия на Земята е да помагам на хората с увреждания от България, за това ви помолих да се обединим с положителни мисли към хората с увреждания от сайта - всеки ден от 20.30ч. Сега за тези, които по това време са заети, ще определим още един час - 21.30ч.

Искам да ви кажа също, че може да използваме това време, за да изпратим мощен духовен импулс, който няма да остане незабелязан. Така ще можем да помогнем на всички българи да преминат трудностите, а и ще работим за общото повдигане на всички.

Нашите мисли са свещени, но първо трябва да ги направим такива. Учителят е давал упражнения за обща концентрация по едно и също време.

Няма кой друг да се обедини и да изпълни тази задача, ако не ние. Мисля, че е наш дълг да го направим. Вярно е, че винаги има какво да се прави вечер, а и малко хора вярват достатъчно в такова общо положително мислене и концентрация. Но който се чувства готов, ще намери време за нещо съществено като това. :angel:

Линк към коментар
Share on other sites

Христо, благодаря ти, че те има и че си такъв, какъвто си. Изчетох всички представяния в сайта на хората с увреждания. Възхитена съм от силата им! Не знам дали знаят, че със своята бодрост и жизнерадост те могат да лекуват нас, здравите...Ще се регистрирам там, за да им го напиша. Вярвам в силата на положителната мисъл и с удоволствие ще се включа всяка вечер в 21.30. Миналата година посетих три пъти семинари по метода "Силва" и разбрах, че Силва-възпитаници имат клуб в София с подобна насоченост - издирват спешни случаи провеждат групова медитация-молитва за пострадалия. Например, един път съобщиха, че "работят" за една родилка в много тежко положение.

Още веднъж ти благодаря!

Линк към коментар
Share on other sites

  • 11 months later...
  • 1 month later...

И аз съм с вас! 21.30

Браво Христо!Нека Светлината и силата са с Вас!

Редактирано от Аля
Линк към коментар
Share on other sites

  • 7 months later...

Едно дете се бори с опасна болест - вижте как:

Дете с левкемия рисува чудовища

С продажбата на творбите си заплаща скъпоструващото лечение

0000008427-middle.jpg0000008428-middle.jpg0000008429-middle.jpg0000008430-middle.jpg0000008431-middle.jpgСнимка: http://aidforaidan.wordpress.com

Снимка: http://aidforaidan.wordpress.com

Снимка: http://aidforaidan.wordpress.com

Снимка: http://aidforaidan.wordpress.com

Снимка: http://aidforaidan.wordpress.com

Виж всички 6 снимки 12345

Петгодишно момченце, борещо се с рака, реши да го победи, като рисува чудовища.

Детето ги продава и по този начин заплаща скъпоструващото си лечение. Малкия Айдън Рийд от Канзас страда от остра лимфобластна левкемия.

Прогнозата на лекарите е крайно неблагоприятна, но детето поразява всички с решителността и мъжеството си. Преди време, за да се отърси от нетърпимите болки, Айдън започва да рисува чудовища, пише medikforum.ru.

Неговите произведения се харесват на хората и тогава момчето започва да ги продава.

Досега детето е продало повече от 4000 чудовища, и то само две седмици след като ги излага в мрежата.

Айдън слага цена от $12 за рисунка. По този начин семейството му събира $50 хил. за текущи медицински разходи.

"Трудно е да се повярва в това, което се случва. Стяга те за гърлото", казва бащата на Айдън и очите му се насълзяват. "Тази година ни сполетяха две беди. Първо болестта на сина ни, а след това разочарованието от някои много близки хора, на които наивно разчитахме да помогнат.

Но това, което прави Айдън на пет години, напълно променя представата ми за човешката природа. Той не се крие под одеялото, не плаче и не чака спасение от някой супермен. Той се сражава за живота си с решимостта на възрастен".

Айдън обиква чудовищата по време на Хелоуин, когато е на 2 годинки.

Оттогава изрязва рисунки от списания, събира фигурки, а след това започва да ги рисува. Напоследък даже сам измисля героите си.

Агресивната химиотерапия отслабва някога активното и шумно дете. Семейството му харчи всичките си спестявания за лечението му, ипотекира къщата и взема кредити.

Това обаче не ги интересува. Те просто искат да вярват, че детето им ще победи левкемията и друго не им трябва.

Изт.

Да подкрепим малкия Герой с положителна мисъл!

Линк към коментар
Share on other sites

искам и аз да пусна един линк....

мисля, че почти всички ще могат да помогнат...по някакъв начин ...дали с смс или с молитва и добра мисъл......:hypocrite:

Биляна Стефанова от Плевен е на 5 години. На 19.06.2010, след операция на лявото бедро, й е поставена диагноза алвеоларен рабдомиосарком II клиничен стадий (изключително агресивен и рядко срещан вид рак) и Биляна е насочена за химиотерапия. До момента са проведени пет курса - първите два в „Специализираната болница за активно лечение на деца с онкохематологични заболявания” – София по международна схема VIDE , а следващите три курса по Протокол за рабдомиосарком-висок риск в КДХО–Варна. Остават още четири курса химиотерапия, като едновременно с тях се прави и лъчетерапия.

Биляна има оферта за продължаване на лечението от Университетската клиника в Мюнстер, Германия, като стойността на офертата е 50 000 евро, които са непосилни за семейството й.

http://www.dmsbg.com...?id=194&start=5

на сайта има още няколко кампании.....

много ми дожаля......:mellow:

Линк към коментар
Share on other sites

Благодаря pass_to,за напомнянето.Знаем за проблемите на тези деца и други хора със заболявания.Но забързани(за къде ли,чак толкова) ,забравяме,че можем да откликнем на нуждата им.Днес сме смутени, заради новия конфликт в света - това което се случва в Корея.Но ако не можем да влияем на конфликтите в света,можем да помагаме на хора в беда.Историята на малкия Айдън,публикувана от Пламъче в тази тема , ми показа,колко сила има в Духа.Дори на невръстна възраст,само на 5 години това дете е герой.

Извинете ,ако звуча несвързано,но ми е трудно да изразя чувствата си от тези събития по друг начин.

Поздрави на всички.:3d_053:

Линк към коментар
Share on other sites

има толкова много хора, които се нждаят от помощ....а защо повечето хора си затварят чоите и сърцата....

аз това инфо го пуснах в още един форум ...и на повечето си познати от скайп листата.....

ако всеки каже на своите познати и приятели ...ще помогнем много......

Линк към коментар
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Кампанията за Биляна приключва успешно!

Момиченцето с най-сладките трапчинки вчера каза с непривична за 5-годишно дете сериозност: „Ще оздравея!”

Сумата (50 000 евро), необходима за лечението на Биляна, се събра и незабавно беше преведена на Университетска клиника Мюнстер.

Да, Биби! Ще оздравееш!

Около теб се разля гигантска вълна любов и загриженост. Няма нужда да знаеш колко много хора те обичат. Ти ще го чувстваш като невидимо погалване по умната главичка.

За по-малко от месец, кампанията на Биляна набра 12 997 дарителски смс-а, а заедно с финансовата подкрепа от други дарения, сумата, необходима за лечението бе събрана!

Билянка заминава за Мюнстер още следващата седмица. Ще ви информираме редовно как протича лечението й.

Благодарим на всички вас за подкрепата!!!

http://www.dmsbg.com/news.php

за съжаление друг човек си отиде....

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...