Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Шокиращото изпълнение на Сюзън Бойл


Търсач

Recommended Posts

Незнам защо но хич не ме кефят англичаните и техният манталитет.Няма капчица скромност.Толкова голями маски са сложили че не можеш да разбереш как се чувстват.От едната крайност отиват в другата.

Те не търсят пътят,а шоуто и забавата.Не са ми интересни.Все повече ме кефи азиатското.Животът не е тържество,а смирение.Завладяването на светът свърши.Ред е на малките и прости неща,а не на постоянното перчене колко сме велики.

Какво му става на Запада?Странно се променя.Според най-новите проучвания за интелегентността,най-интелигентни са азиатците ипо-точно жълтата раса.После идват Европейците,после американците,после индииците и накрая негрите.Смятам че образът на англичанинът джентълмен деградира.

Линк към коментар
Share on other sites

Уникално! Каква чиста душа и божествен глас....

Линк към коментар
Share on other sites

Все повече ме кефи азиатското.Животът не е тържество,а смирение.

Смирението е резултат от зачитането и прекланянето пред Бог. Затова и Христос казва:

"Последните ще бъдат първи"

Линк към коментар
Share on other sites

Преди десет години...

Susan Boyle singing "Killing Me Softly"

Животът не е тържество,а смирение.Завладяването на светът свърши.Ред е на малките и прости неща,а не на постоянното перчене колко сме велики.

Ако човек наистина е смирен, ще признае величието, тържеството на Бога, проявило се чрез тази жена.

Искам да тържествувам и да благодаря за всичко красиво и истинско на този свят.

Ние сами не можем да постигнем нищо, ако не ни е дадено.

Слава на Бога!

:3d_015:

Редактирано от latina
Линк към коментар
Share on other sites

Прочетохте ли последните новини за тази жена? ;) Как е полудяла когато не са я избрали за победител?

Важен е пътя,а не само дарбата.Много е важно да извървиш пътят си.Моята любима певица каза че сякаш прекалено рано е станала известна едва на 20.Като се има пред че имаше над 5 години музикална кариера.Тоест тъпо е за един ден да станеш звезда и за още един да залезнеш.Важен е пътят които ще извървиш към усъвършенстване,а не колко си известен. 

Лошото е че на тази жена никой не е повярвал и тя не е извървяла пътят си.И сега на около 50 години излиза пред сцената за да изчезне отново.Пожелавам и успех,но истинският късмет е тогава когато извървиш пътят си,а не те нацели изведнъж щастието.

Линк към коментар
Share on other sites

Тази жена се е трудила много години. Бог й е дал талант, който тя е развивала. Щастието от всеобщото признание не я е нацелило изведнъж, а е дошло заслужено, макар и късно. Много хора биха реагирали като нея, ако са очаквали да се сбъдне прекрасна тяхна мечта, а в последния миг е дадена на друг. Сюзън се е чувствала онеправдана и предадена незаслужено. На нейно място със сигурност бих се разплакала неудържимо.

Грозната сцена, която се е получила при отпадането й от мястото на всепризнат фаворит, не е направила гласа й по-малко красив. Тази жена може да пее и трябва да пее. Да й се радваме, да ни прави щастливи, да докосва дълбоко душите ни с ангелския си глас. Мисля, че да пее е най-доброто, което би могла да прави на този свят и за този свят.

Линк към коментар
Share on other sites

"Мисля, че да пее е най-доброто, което би могла да прави на този свят и за този свят."

Мен пък тя не ме интересува.Нейният характер не ми е приятен.Аз избирам човекът който да харесвам по характерът и скритото в него добро,а не по дарбата му.

Специално за гласът.Като си помисля че Павароти е мъртъв и ми става гадно.Какъв хубав глас имаше. :3d_013: Той беше извървял пътят си.

Редактирано от tomodashi
Линк към коментар
Share on other sites

tomodashi, защо мислиш че тя не е добър човек ? Тя е безработна, няма доходи , живее на село и помага в местната църква на болни и изоставени хора. Споделя, че не се е целувала дори, няма семейство и деца. В момента няколко продуцента се борят да откупят правата върху живота и ... Е ако не е изминала пътя си надали някой би дал и лев за този неин живот ...

Линк към коментар
Share on other sites

"Споделя, че не се е целувала дори, няма семейство и деца."

И аз не съм се целувал.Това прави ли ме човек извървял пътят си?

"Тя е безработна, няма доходи"

И аз съм безработен.И аз нямам доходи.

Но аз го чувствам че ако аз съм над 35-40 години и че ако не съм намерил своят път за нищо няма да ми пука.Разбираш ли след като хората не са те удостоили с вниманието си и не са сметнали че ставаш за нещо после е късно.После не ти пука,защото твоят път е свършил.

:3d_013: На старини колкото и пари да ти доидат накуп от някъде,просто няма смисъл.Хората не са ти позволили да извървиш своят път,да се чувстваш уверен че можеш да ходиш и да посещаваш интересни места.Тя не осъзнава че не може да си върне пътят който и е отнет.Затова полудява,защото смята че сега ако е известна ще си върне пътят,ще си върне вярата че хората я искат.Тя трябва да помни спомените за страданието което е изпитвала в себе си някога,защото то е истинско.Страданието е било и е част от пътят и.Не може да го унищожи.

Редактирано от tomodashi
Линк към коментар
Share on other sites

Ой, на мама прощъпулчето!

Първо се почувствах стара на седемнайсет навършени години, щото в една песен се пееше нещо - в семнадцать лет...

После край, станах дърта кака.

След това си мислех, че тия на трийсет вече за нищо не стават, на нищо не приличат, сбръчкват се, защо да живеят още толкова години след това, не зная...

После гледам някакви чичковци на четиридесет се мислят за млади момчета - чисто изпращели! Дядовци ще стават, закачат младите момичета...

Тия на петдесет - пиши ги бегали.

След време имах възможност при работата ми с много хора на всякаква възраст да се убедя, че наистина няма значение на колко години си, а как се чувстваш. Познавам хора над осемдесет, които спортуват, творят, учат, дават много повече от себе си на другите, отколкото на младини.

Какво ме интересува възрастта и външността на жената, щом има такъв глас?

Томодаши, ти да не си някакъв сърфист, все по гребена на вълните да се носиш?

Ако не се гмурнем, никога няма да разберем какво има под повърхността.

Външността често лъже.

Под лъскава опаковка често намираме боклук, а в най-обикновена може да се крие нещо ценно. Елементарно, чак ми е неудобно да го пиша. Мен ме интересува съдържанието повече от опаковката.

Повече ме интересува как пее Сюзън Бойл в Мюзик айдъл, отколкото как изглежда, понеже не участва в модно ревю, нали?

А пък с малко повече пари каква жена може да стане от нея, истински бонбон!

Та, не мога да се сдържа, ще дам само един пример, пък ти ако смееш, кажи нещо лошо срещу тази Богиня!

ПП. И съвсем тихичко ще кажа, че слушах няколко изпълнения на същата песен от световно признати певици, но най-много ми хареса това на Сюзън Бойл!!! Тя ме трогна дълбоко и ме разплака.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...