Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Ускоряване на времето


Guest Системен

Recommended Posts

Guest Системен

Здравейте,

Предполагам че всички са чували за (...) Венцислав Евтимов. Въпросният човек след като ходил в Индия бил излекуван чрез йога практики. В книгите му се споменава за феномена ускоряване на времето ускоряване на времето (Йог посява семе от портокал - то покълване, разраства, разлиства се, цъфти, връзва, узрява и ... изяждане на портокалите. Всичко за 15 минути);

Хайде кажете ми сега как става този номер. Едва ли е телекинеза. Представете си ако се внедри в съвременното стопанство и всички плодове щяха да растат за 1 час. Гладът по света просто няма да съществува.

Дайте си мнението

Редактирано от Станимир
Линк към коментар
Share on other sites

С едно растение може да става. А дали е възможно в големи мащаби? Каква сила на мисълта трябва да притежава йогът? Иначе по един портокал на 15 минути, прави 96 на ден, около 36000 годишно и то ако не прави нищо друго, което реално не е по силите дори и на най-напредналите. Не се знае каква е хранителната полза от тези портокали. И всичко това осъществявано в големи мащаби е сериозно нарушаване на растителната еволюция.

Как става номера не знам, но вероятно е чрез управление на елементалните еволюции. Доста рисковано занимание, защото използването на тези сили дори и с най-малкия мателиален мотив носи сериозни негативни последствия.

Линк към коментар
Share on other sites

С едно растение може да става. А дали е възможно в големи мащаби? Каква сила на мисълта трябва да притежава йогът?

Забързване става. Чак за такива мащаби не съм чувала. Ако човек притежава такава сила, не са му нужни портокали, за да си набавя енергия.

Ако пък реши да го прави, за да изхранва другите наготово, пак няма смисъл. Другите трябва и могат да се научат сами да се изхранват.

Опита ли се да е Месия, ще бъде разпнат. Има ли хора, които имат готовност за това?

Линк към коментар
Share on other sites

Guest Системен

Е, да ама не е месия.

Възможно ли е това да е хронокинеза.

Тоест да се влияе на времето в едно прастранство, но за тази цел се използва измерението. Но пак отиваме на силата на мисълта. :rolleyes:

Линк към коментар
Share on other sites

Има предположения,че "извънземните" пътуват в пространството чрез свиване на времето-иначе как да си обясним скорости с пъти повече над космичната???Не ви ли се е случвало да се концентрирате за 5-10 минути и като погледнете часовника да са минали например 30-40минути?

Винаги съм мислел,че йогинът посява портокала в съзнанието на човека,където плодът израства и се опитва,че и на вкус го докарва и не мисля,че ще изразходва толкова енергия само за да се доказва.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 2 years later...

Системен :

за (...) Венцислав Евтимов.

Хммм...пък аз от нещата дето съм чел за него, останал съм с впечатление, че си е истински йог и то от доста години. Явно зависи кой какво чете/слуша.

(...)

А иначе, за ускоряване и разтягане на времето съм чел в книгите "Диагностика на кармата" на Лазарев. Но не знам дали и как е възможно.

късметче :

Опита ли се да е Месия, ще бъде разпнат. Има ли хора, които имат готовност за това?

Модераторска бележка: Част от мнението е изтрито, поради нарушаване правилата на форума.

Редактирано от Станимир
Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...