Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Чудодейният скок


Recommended Posts

Здравейте, форумисти ;)

:lol:

Ще ми се да споделя какво сънувах тази нощ.

Беше сън, който си припомних с малко трудности, поради което не помня детайли, но най-важното е налично!

Сънувах как скачам в басейн от високите стълбички, от които скачат и състезателите по воден скок. Преди да скоча си мислех как за пръв път го правя от такава височина и че е много възможно да докосна болезнено дъното на басейна. В този миг веднага скочих и за своя изненада осъзнах, че съм направила по-лошото- въобще не уцелих водата, а страничната част на басейна. Паднах здраво на нея, но ето, че беше станало чудо- всичко ме болеше, но съвсем леко, и веднага се приплъзнах във водата непосредствено след скока, за да успокоя костите си, ако имах нещо счупено. Повтарях си, че съм голяма късметлийка. Няколко души май ме видяха, че след лошия скок съм във водата и се уплашиха, че ще се удавя, но аз продължих да плувам леко. После ме изкараха на повърхността и дойде лекарски екип, който само потвърди, че съм напълно невредима.

Как бихте го разтълкували вие?

Линк към коментар
Share on other sites

А аз снощи сънувах, че в устата ми има втори език. Като топче. Май съвсем змия-свам.

Така че, пак отправям молба да не ми се вярва за тълкуванията. :)

Сънуващият Аз, не изпитва болка въпреки онова, което е. Поради механизмите на защита, може да се лекува /понякога е "плуващ в"/ от несъзнаваните води, в които доброволно е влязъл.

Човек не бива да бъде лишаван от комплексите си, защото там е извиращата сила на неговия мит. Плуването е лечението, потвърдено от лекарският екип, когато Азът вече е на повърхността/т.е. осъзнат частично/ и невредим. Тези, които са се уплашили да не се удавиш, са същите, които те и лекуват. Твоят Аз и те като противоположности/очакване - страх и действие - лекуване/, сте едно цяло.

Линк към коментар
Share on other sites

Гост
Тази тема е затворена за писане.
×
×
  • Добави...